Autorităţile din Botoşani şi Suceava cer bani premierului Ponta pentru reabilitarea „drumului morţii”,

presedintele CJ Suceava, Catalin Nechifor
presedintele CJ Suceava, Catalin Nechifor

Autorităţile judeţului Botoşani şi cele din judeţul Suceava au anunţat implementarea unor proiecte comune. Este vorba de reabilitarea drumului naţional Botoşani-Suceava, modernizarea aeroportului Salcea, finalizarea podului de la Talpa, precum şi derularea în comun a unor proiecte economice în vederea creării de locuri de muncă.

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, prezent, joi, la Botoşani, a declarat că va purta o discuţie pe tema modernizării drumului Botoşani-Suceava, cu premierul Victor Ponta.

Pe realizarea podului de la Talpa, va fi o discuţie bilaterală. O să propun o variantă de întrevedere tehnică între specialiştii consiliilor judeţene de la Suceava şi Botoşani, pentru a identifica acele nevoi care sunt speciale şi, într-adevăr, Talpa a rămas ca o rană deschisă. Avem în spate şi Guvernul Victor Ponta care ne va susţine şi cred că în felul acesta vom putea dezvolta foarte mult această microregiune Suceava-Botoşani„, a spus preşedintele CJ Suceava, Cătălin Nechifor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *