Accident grav la Copălău

accident calDouă persoane au fost rănite în urma unui grav accident de ciruclaţie produs în noaptea de joi spre vineri pe raza localităţii Copăălău.

Doi tineri care se îndreptau cu o Dacia Solenza către Botoşani au lovit un cal lăsat nesupravegheat, după care au intrat într-un cap de pod şi s-au răsturnat.

La volan se afla Adrian Croitoru, de 24 de ani, din Copălău, iar pe scaunul din dreapta Mihai Mălaimare, de 20 de ani, din aceeaşi localitate.

accident calAmbii ocupanţi ai maşinii au fost preluaţi de ambulanţă şi transportaţi la Spitalul Judeţean Botoşani, iar de aici în stare gravă la Iaşi.

Proprietarul calului a fost identificat, acesta alegându-se cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, pe motivă că nu şi-a supravegheat animalul.

3 thoughts on “Accident grav la Copălău

  1. Este strigator la cer ce e in tara asta. Platesti de te usuci, pe rovinieta, carburant, impozit insa primesti in schimb, prea des, gropi, sosele nesemnalizate si nemarcate, biciclete si carute nesemnalizate, animale slobode, pietoni beti si soferi teribilisti.
    Domnilor lucratori ai politiei rutiere nu va simtiti prost cand vedeti cum ne chinuim pe drumuri iar voi nu faceti decat sa ne panditi poate ne mai ardeti vreo amenda.
    Un serviciu rutier profesionist inventariaza zonele de risc, supravegheaza traficul, semnaleaza autoritatilor in speta calitatea proasta a drumurilor in vederea remedierii deficientelor intarind faptul ca aceasta constituie cauza principala a accidentelor, realizeaza campanii de educatie rutiera in randul biciclistilor, carutasilor si pietonilor si sanctioneaza incalcarea legislatiei rutiere de catre toti participantii nu doar de catre soferi.
    Deocamdata eu am constatat doar urmatoarele
    – unde sunt gropi in asfalt- instalarea indicatorului drum cu denivelari
    – pe o bucata mai buna de drum – pânda cu radarul mobil
    – mica ciupeala
    In rest, veșnica umilință, fie-i țărâna ușoară!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *