Primul consiliu local constituit în prezenţa prefectului

investire CL MitocPrefectul Adrian Constantinescu a participat astăzi, 21 iunie, la depunerea jurământului de către noul primar şi la constituirea noului consiliu local al comunei Mitoc. La şedinţa publică au participat simpli locuitori, dar şi directorul şcolii din centrul comunei, şeful postului de poliţie, dirigintele oficiului poştal, un cadru medical dar şi părintele paroh. Ceremonia a fost emoţionantă pentru noii aleşi cu atât mai mult cu cât reprezentantul guvernului în teritoriu este originar din Mitoc.

  „Vă felicit pentru numărul mare de voturi pe care le-aţi primit de la cetăţeni. De aceea vă revine o foarte mare responsabilitate. Oamenii v-au învestit cu încrederea lor şi sunt convins că nu-i veţi dezamăgi. Vă rog ca, respectând legile ţării, să faceţi echipă cu toţi consilierii pe care îi aveţi aici, cu toţi oamenii din comună.”, a fost felicitarea adresată de Adrian Constaatinescu noului primar.

   „Cred că sunt primul primar al comunei de după 1990, care are onoarea să fie învestit în funcţie de domnul prefect al judeţului şi îi mulţumesc pentru aceasta.”, şi-a încheiat discursul Sorin Scutariu, actualul edil al Mitocului. Vasile Capotă, primarul care tocmai şi-a încheiat cel de-al treilea mandat, s-a retras din cursa electorală declarând că este momentul să lase un tânăr să continuie proiectele începute.

  Constituirile noilor consilii locale au început ieri, 20 iunie, la Vlăsineşti, în prezenţa subprefectului Sebastian Tocariu, şi vor continua până pe 30 iunie. Graficul şedinţelor de constituire a fost afişat pe site-ul Instituţiei Prefectului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *