Nova Apaserv cere populaţiei să utilizeze eficient apa

nova apaserv BotosaniCanicula şi lipsa precipitaţiilor din ultima perioadă a dus la creşterea consumului de apă, afectând furnizarea acesteia de către Nova Apaserv în condiţii optime,  cu atât mai mult cu cât este folosită pentru udatul masiv al grădinilor, al spațiilor verzi și chiar al culturilor agricole.

Utilizarea excesivă a apei din reţelele de distribuţie  în perioadele de vârf  produce disfuncţionalităţi, semnalându-se frecvente scăderi ale presiunii sau chiar întreruperi în asigurarea serviciului, operatorul neputând înlătura imediat asemenea efecte. Drept consecință, unii utilizatori sunt privați de minimul necesar consumului casnic.

Creşterea bruscă a consumului, mai ales dimineaţa şi seara, duce la scăderea nivelului apei din rezervoarele de înmagazinare amplasate în diferite zone din judeţ şi diminuează considerabil eforturile operatorului de asigurare a unor servicii de calitate.

S.C. NOVA APASERV S.A. Botoşani face pe această cale apel către toţi utilizatorii, în special a celor din zonele de case şi din mediul rural, pentru folosirea în mod raţional a apei din reţeaua publică, condiție care ar permite furnizarea serviciilor în limite normale tuturor clienților.

One thought on “Nova Apaserv cere populaţiei să utilizeze eficient apa

  1. Pe timpul comunismului aveam si o zona industriala care papa apa si caldura la greu si nu se mai plangea nimeni ca nu e apa. Acum parca o transformati in apa minerala, nu alta. Apropo, cand scoateti prostia asta cu platitul ‘diferentei ‘ de mc fata de contoarul scarii? Pentru ca in momentul de fata am impresia ca apometrele de apartament (care sunt montate si verificate periodic din banii nostri), sunt nule, nu?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *