Preşedintele CJ interzice accesul cetăţenilor în instituţie

Consiliul JudeteanPreşedintele Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu, nu vrea să vadă cetăţeni care să se plimbe pe holurile instituţiei. Acesta a declarat că a instituit unele măsuri în instituţie, iar acestea vor fi aplicate şi în instituţiile subordonate Consiliului Judeţean. Potrivit acestuia, funcţionarii vor fi cei care vor cobori la intrarea în instituţie şi vor da relaţii cetăţenilor.

„Aşa va fi la toate instituţiile pe care noi le avem în subordine. Nu mai umblă nimeni la uşa nimănui. Jos, la intrare, vom avea funcţionar cu hârtie şi pix, va lua hârtiile, le semnează, iar omul pleacă acasă liniştit. Oamenii care vin în CJ nu mai au ce căuta pe la uşi, decât dacă vor să vină la mine în audienţă”, a spus Florin Ţurcanu.

3 thoughts on “Preşedintele CJ interzice accesul cetăţenilor în instituţie

  1. ,,Oamenii care vin în CJ nu mai au ce căuta pe la uşi, decât dacă vor să vină la mine în audienţă” a spus Florin Turcanu. Este primul lui ,,produs” in calitate de presedinte. O masura mai democratica nici ca se putea. Pe proprietatea lui intradevar nu are ce cauta nimeni, dar la consiliul judetean orice cetatean are voie sa patrunda, cu treaba sau doar in calitate de alegator pentru a-i lua la intrebari pe cei alesi.
    Turcanule,vrei sa transformi consiliul judetean intr-un organism inchis ermetic pentru ca nimeni sa nu stie nimic ce se petrece acolo? Vom intreba Guvernul Romaniei daca in incinta administratiei publice a judetului Botosani este interzis sa patrunzi, asa , doar pentru ca nu vrea Turcanu.
    Solutia data de el este total anacronica din doua motive: a) pentru ca la parter nu exista spatiile necesare pentru lucrul cu cetatenii( sau vrei ca acestia sa stea cu sira spinarii incovoiata ore in sir) si b) acel functionar public chemat ar trebui sa-si ia si calculatorul , alte materiale, eventual un ajutor pentru a rezolva problema.
    Doar la Politie, Jandarmerie, Parchet si la alte organisme de stat cu caracter de cercetare este interzis cetatenilor sa patrunda, dar si acolo esti condus politicos la biroul unde ai nevoie. Este clar ca Turcanu nu trebuia ales in functia de presedinte.

  2. acest tip de „masuri” le-am intalnit inainte de ’89 cand institutiile statului erau pazite ca unitatile militare, de cine? de ce? ; probabil ca acum turcanu se fereste de ochii alegatorilor ca sa nu-l vada cat de greu „trudeste” la binele tuturor . Primele decizii (dupa o umila parere de alegator -a se citi fraier ) sunt demne de gandirea de tzarc ; – ca nu mai avem accidente , taiem copacii, si daca tot se vor intampla, suspendam circulatia si atunci se rezolva totul , nu vor mai trebui asfaltate drumurile , si uite asa vom face economie si vom iesi si din criza. Ce ziceti d-le Turcanu?, -sau, „p*limea” sa treaca la munca ca d’aia nu sunt bani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *