Biblio-vacanţa, la Biblioteca Judeţeană

Biblioteca Judeţeană “Mihai Eminescu” Botoşani vă invită să participaţi la programul Biblio-vacanţa, ce se va desfăşura pe tot parcursul  perioadei de vară (iulie-septembrie 2012).

 Acest proiect, intrat deja în tradiţia bibliotecii, a cunoscut un succes deosebit anul trecut, reuşind ca prin multitudinea şi varietatea de cursuri pe care le-a oferit, să satisfacă nevoia de cultură şi petrecere a timpului liber a tuturor participanţilor.

Invităm pe toţi cei care, în calitate de voluntari (specialişti sau pasionaţi în orice domeniu, indiferent de vârstă), doresc să ne sprijine în derularea programului, să ne contacteze de urgenţă, se precizează într-un comunicat al Bibliotecii Judeţene.

Înscrierile pentru Biblio-vacanţa se fac la următoarele cursuri: engleză, franceză, germană, spaniolă, lecturi publice, iniţiere în IT, şah, “Science land”, “Călător pe Terra”,  „Reporter de vacanţă”,  artă plastică, Clubul de istorie, „Colecţii-Colecţionari”, „Matematică distractivă”, Club de jocuri, „Micii naturalişti”.

            Toate înscrierile (voluntari şi participanţi) se fac pînă la data de 30 iunie, la una din datele de contact ale instituţiei: site www.bibliotecabotosani.ro (în formularul de înscriere pentru Biblio-vacanţa), telefon 0231.514696, fax 0231.513344,  e-mail: biblioteca@bibliotecabotosani.ro, sau personal,  la secretariatul insituţiei.

  Vă adresăm rugămintea de a consulta site-ul bibliotecii  pentru a afla informaţii despre derularea programului.

 Menţionăm că înscrierea şi participarea la cursuri se pot face şi pe tot parcursul proiectului, dacă nu aveţi  posibilitatea înscrierii până la data menţionată.           Considerând că  proiectul nostru  va  constitui o oferta culturală foarte atractivă pentru întreaga comunitate botoşăneană, vă aşteptăm la bibliotecă pentru a petrece  împreună o vacanţă minunată, se mai spune în comunicat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com