600 kilograme de zahăr pentru piaţa neagră confiscat de poliţiştii de frontieră

zahar confiscatPoliţiştii de frontieră botoşăneni au descoperit în autoutilitara unui cetăţean român 600 de kilograme de zahăr, fără documente de provenienţă, întreaga cantitate fiind destinată comercializării pe piaţa din judeţul Botoşani. Zahărul a fost ridicat în vederea confiscării, iar cetăţeanul român a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1.000 lei.

În data de 19 iunie, în jurul orelor 12.00, un echipaj format din poliţişti de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Botoşani, aflat în exercitarea unei acţiuni pe linia combaterii evaziunii fiscale, a oprit în trafic o autoutilitară Volkswagen Transporter, înmatriculată în România, condusă de cetăţeanul român Constantin R., în vârstă de 44 de ani.

În autoutilitară au fost descoperite 600 kilograme de zahăr, ambalat în saci de rafie, în valoare de aproximativ 2400 lei, pentru care bărbatul nu a putut prezenta documente de provenienţă. Acesta a declarat că a achiziţionat sacii cu zahăr dintr-o parcare din localitatea Siret.

Constantin R. a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1000 lei, sacii cu zahăr fiind ridicaţi în vederea confiscării.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *