Preşedintele CJ despre Lacul cu nuferi: Sper să îl conving eu pe proprietar să îl vândă la preţul stabilit de expertiză

lacul cu nuferiPreşedintele Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu, este sigur că Lacul cu nuferi va trece în domeniul public şi asta după ce va purta o discuţie cu proprietarul pe această temă.

Domnul Vasiliu nu a înţeles să vândă terenul la preţul stabilit de expertiză. Sper să-l conving eu să-l vândă la preţul acela, ca să deblocăm proiectul„, a spus Ţurcanu.

La această dată a fost declanşată procedura de expropiere a lacului cu nuferi, după ce fosta conducere a Consiliului Judeţean a încercat să preia lacul de la proprietar pe cale amiabilă, însă nu a reuşit, proprietarul nefiind de acord cu preţul propus de evaluator.

One thought on “Preşedintele CJ despre Lacul cu nuferi: Sper să îl conving eu pe proprietar să îl vândă la preţul stabilit de expertiză

  1. Pai o lasi pe nevasta-sa director si ai rezolvat cazul,nu te mai umfla in pene ca toti stim rezolvarea.Daca stii sa negociezi il obtii si gratis,deoarece Dora vrea numaidecit director,si Vasiliu nu-i refuza nimic,asa ca treaba e rezolvata,nu?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *