Florin Ţurcanu anunţă disponibilizări masive la Nova Apaserv: Voi înjumătăţi numărul angajaţilor

Florin Turcanu, presedintele CJ 1
Florin Turcanu, presedintele CJ

Preşedintele Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu, a anunţat, marţi, că va face disponibilizări la societatea Nova Apaserv, pentru ca societatea să funcţioneze la parametri normali. Acesta a declarat că situaţia de la operatorul de apă este jalnică şi că există la această dată datorii de 50-60 miliarde lei vechi. Ţurcanu susţine că pe lângă schimbarea conducerii de la Nova Apaserv doreşte şi schimbarea Adunării Generale a Acţionarilor de la aceeaşi societate.

Avem 55% personal TESA din toţi angajaţii şi foarte mulţi oameni nu-şi fac treaba acolo. Avem avarii cu pierderi masive şi nu intervine nimeni. Dau vina unul pe altul. Este o societate condusă haotic şi acolo voi lua măsuri dure. Voi schimba AGA, conducerea. Nu accept mai mult de 10% personal TESA. Voi înjumătăţi numărul angajaţilor. Din 500 de angajaţi am 280 de şefi. Vor rămâne doar 7% din şefi„, a spus Ţurcanu.

Mai mult, acesta vrea ca noul contract colectiv de muncă de la Nova Apaserv să fie renegociat, iar personalul disponibilizat să primească doar două salarii compensatorii şi nu şase ca acum.

Aceste măsuri, spune Ţurcanu, vor fi luate până la sfârşitul acestei luni.

7 thoughts on “Florin Ţurcanu anunţă disponibilizări masive la Nova Apaserv: Voi înjumătăţi numărul angajaţilor

  1. felicitari domnule presedinte! Asta trebuia mai demult facuta ,de asta a ajuns apa cea mai scumpa din tara !o liota de amante si fete bune!

  2. Am studiat piata apei in Europa si va spun cu mahnire avem cea mai scumpa apa la Botosani din Europa ,mai scumpa ca in Germania ca la Paris! doamne ajuta sa reuseasca Climovici sa aduca apa la pretul normal ,adica de 0.12 euro pe metru cub!!!!!

  3. felicitari pt intentie!
    sa vedem daca se realizeaza.
    sunt pierderi extraordinare pe retea, furturi de apa. Am avut o avarie in cartier si abia dupa 4 zile au intervenit chiar cu telefoane la conducerea societatii.
    au conducte prin oras pe care nici nu le stiu traseul!!mai mult , sa te bransezi la apa lor este un lux! 2500 ron o bransare de 5 ml!!!!!! unde mai pui si apa si canalul care ti le calculeaza la indicele meteo; Mai bine te lasi pagubas si-ti faci fantana!

  4. Dle Presedinte Turcanu – va propun ca din personalul conducerii acestei NOVA APA SERV sai puneti sa stranga banii de la clientelarii lor – gen racordari la consumuri de apa fara a trece prin contor ( spalatorii – restaurante – pensiuni etc .) si omul de rand plateste pentru ei .
    Revizuirea sistemului de facturare a apei ( prin recunoastrea contorului de apartament nu ,cum se factureaza acum , se face un raport intre contoarele de pe scara si cel de bloc .dar!!! de platit se plateste dupa contorul de bloc .hotie !!!!!!!!!!!!!
    V adorim mult succes !!!!!!!!!!!!!!!!11

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *