Trei tineri, cercetaţi pentru că au furat banii firmelor la care lucrau

Inspectoratul de politie judeteanTrei tineri din Botoşani sunt cercetaţi de Poliţie pentru delapidare, după ce au furat bani de la firmele la care lucrau. Doi dintre ei erau angajaţi ai unei case de pariuri, iar un altul era agent de vânzări la o firmă din Târgu Mureş.

Ionuţ Mihai, de 29 ani, din municipiul Botoşani, este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de delapidare, constând în aceea că, în calitate de agent vânzări la o societate comercială cu sediul în Târgu Mureş, în luna februarie 2010 şi-a însuşit şi folosit în interes propriu suma de 30.361 lei, rezultată din încasările zilnice.

În acelaşi timp, Andrei Mugurel Todose, de 27 ani, şi Marius Vezeteu, de 29 ani, angajaţi ai unei agenţii de pariuri din municipiul Botoşani, sunt cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunii de delapidare, constând în aceea că, în ziua de 20 naprilie 2012 şi-au însuşit suma de 6.875 lei reprezentând tichete pe care le-au pariat la jocul Win for Life, fără a depune suma respectivă în casieria societăţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *