Ţurcanu îşi ia soţia şefă de cabinet

Roxana AnuscaNoul preşedinte al Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu, vrea să îşi numească un reprezentant al familiei sale în funcţia de şef de cabinet. El a anunţat, luni, că această poziţie va fi ocupată de Roxana Anuşca, împreună cu care are o relaţie de concubinaj de mai bine de trei ani.

Deocamdată, Ţurcanu spune că nu cunoaşte componenţa celorlalţi membri ai cabinetului.

Decizia de a o numi pe Roxana Anuşca şef de cabinet vine la scurt timp după ce fratele său, Mihai Ţurcanu, a fost numit în funcţia de preşedente al Autorităţii Naţionale Sanitar- Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor.

6 thoughts on “Ţurcanu îşi ia soţia şefă de cabinet

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Hai botosanenilor, mai votati-i. Asa va trebuie, ca ati fost neam de slugi si prin votul vostru de blana ati transformat CJ-ul in stana.

  2. Mai voi credeti ca e proasta. Dupa ce l-a despartit de sotia legitima se teme de o evntuala secretara, ca de, berbecul are cu ce.Bravo ei dar vai de noi.Oare cate Elene Ceausescu vom mai indura?

  3. nu bravo lui,”bravo” voua ca ati avut atata minte si ati votat cu curvasareala la moda,pai mai bine votati cu PP decat cu astia macar nu-s imorali acolo!

  4. Sa-ti pui amanta sefa de cabinet mi se pare o rusine cat de buna o fi ea si o mai si spune cu atata dezinvoltura. Foaret bine , faceti greseli dupa greseli ca va vom taxa in toamna

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *