Ţurcanu: Sunt obligat să rezolv drumul Botoşani- Târgu Frumos şi Botoşani- Suceava

Turcanu in noul birouNoul preşedinte al CJ, Florin Ţurcanu, promite că se va implica în susţinerea la Bucureşti a proiectelor de reabilitare a principalelor drumuri din Botoşani pentru care vrea să obţină fonduri în acest an.

Sunt obligat să rezolv drumul Botoşani- Târgu Frumos şi Botoşani- Suceava, Aeroportul Salcea, împreună cu CJ Suceava, plus drumul Rădăuţi Prut- Stânca”, a spus Ţurcanu.

Drumul Botoşani- Suceava era prevăzut pentru reabilitare într-un plan multianual al Ministerului Transporturilor, însă, deşi au fost date asigurări că lucrările vor începe, investiţia nu a intrat în derulare.

2 thoughts on “Ţurcanu: Sunt obligat să rezolv drumul Botoşani- Târgu Frumos şi Botoşani- Suceava

  1. Domnule TURCANU daca reusiti si faceti si nu promiteti ca tibuliac et compani predelisto-verzista europeanul Botosani-Suceava ,va asigur ca veti sta pe acest scaun multi ani de aici incolo, si spre Iasi, stim e greu ca noi am ramas pemtru smecherii de la bucale tot moldoveni prosti .Dovediti ca sunteti gospodar , noi nu avem nevoie de papagali care sa tot minta populatia ca acesti verosi pedeli- verzisti .SUCCES SI ARATATI JUDETULUI BOTOSANI CA NU AVEM NEVOIE DE INDIVIZI CU DOCTORATE GEN ADA BUHAITA PE LA SPIRU HARET SAU STIU EU UNDE. AVETI SUSTINERE UNUI MEDIC CU RANG DE MINISTRU. ASA SA VA AJUTE DUMNEZEU!

  2. demostratile celor care va contesta pe dvs si USL-ul ca se va face treaba in acesti 4 ani si totul va fi bine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *