Noul preşedinte al CJ, învestit oficial în funcţie de fratele său

instalare turcanu florin
Florin Ţurcanu, depunând jurământul la instalarea în funcţia de preşedinte al CJ

Schimbarea de conducere la Consiliul Judeţean. Noul preşedinte, Florin Ţurcanu, care a fost ales pe 10 iunie, a fost învestit, luni, în funcţie. La ceremonia de investitură a fost prezent prefectul Adrian Constantinescu, preşedintele Tribunalului, Adrian Toporăscu, fostul preşedinte al Biroului Electoral Judeţean, judecătorul Mihaela Ungureanu, dar şi secretarul de stat Mihai Ţurcanu, nimeni altul decât fratele noului şef al CJ.

Printre cei prezenţi s-au aflat, de asemenea, zeci de primari din judeţ, printre care şi noul primar al Botoşaniului, Ovidiu Portariuc, directorii instituţiilor deconcentrate, directorii instituţiilor din subordinea CJ, dar şi numeroşi membri PNL şi PSD. De asemenea, în sală s-au aflat liderii bisericii, printre care şi protopopul Lucian Leonte.

La eveniment au fost prezenţi şi părinţii lui Florin Ţurcanu, dar şi copiii acestuia.

Florin Ţurcanu a depus jurământul, a ţinut un mic discurs, după care i-a invitat pe cei prezenţi să meargă la la masa oferită de el la restaurantul Premier.

Voi face tot ce depinde de mine să aducem judeţul Botoşani măcar la jumătatea clasamentului, nu ultimul judeţ din România la nedezvoltare, la locuri de muncă”, a spus Ţurcanu.

2 thoughts on “Noul preşedinte al CJ, învestit oficial în funcţie de fratele său

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *