SIP cere anularea notei de la proba practică a examenului de titularizare

titularizare la nivelul instituţiilor de învăţământSindicatul Învăţământului Preuniversitar Botoşani cere anularea notei de la proba practică a examenului pentru ocuparea posturilor în învăţământ. Maria Ţiprigan, liderul SIP Botoşani, a declarat că propunerea a fost făcută în cadrul Consiliului de Administraţie al IŞJ, care a avut loc vineri, motivul fiind acela că notele obţinute de aspiranţii la un post în învăţământ, la probele practice, nu sunt pe măsură acestora. Ţiprigan susţine că la examenul de titularizare trebuie să se ia în considerare doar nota de la proba scrisă, aşa cum s-a procedat şi în anii anteriori.

Avem contestaţii, şi pe bună dreptate. Atâta vreme cât nu s-au discutat lecţiile în faţa candidaţilor, ca ei să-şi expună problematica urmărită în lecţia demonstrativă, iar afişarea rezultatelor se face după o lună, ne face să credem că aceşti colegi au dreptate. Nu se procedează aşa. Sunt care au aobţinut la limită nota 5, oameni care au gradul I şi calificativul Foarte bine„, a spus Maria Ţiprigan.

Proba practică a examenului de ocupare a posturilor în învăţământ a fost susţinută de câteva sute de cadre didactice.

One thought on “SIP cere anularea notei de la proba practică a examenului de titularizare

  1. Halal sindicat care ne ia apararea, va bateti joc de vietile noastre dar mai ales de emotiile noastre.Considerati,doamna Tiprigan ca suntem poate niste carpe ale sistemului si de ce nu, actionati precum toti cei ce ne conduc (azi e ,maine nu mai e, ca tot ce e lege in tara asta). Considerati ca a sustine o inspectie la o clasa straiana e un lucru usor, dupa ce ne-ati stresat si ne-ati epuizat acum nu mai luati in considerare nota ca doar na , nu stiu ce ….. mare mahar al sistemului nu a luat 10.
    Sa va fie rusine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *