Surprize şi voie bună la primul spectacol oferit de grupul Cheia Sol în parc

Zeci de copii însoțiți de părinții și bunicii lor au participat, duminică după masă la spectacolul oferit de copiii și adolescenții grupului Cheia Sol în cadrul proiectului „Vara in acorduri muzicale”  finanțat de Primăria Botoșani. Aleile din fața foișorului au devenit un adevărat ring de dans pentru piticii aflați la plimbare cu părinții lor. La un moment dat, aceștia au fost invitați de juniorii grupului Cheia Sol să formeze împreună cu ei un trenuleț în mijlocul mulțimii. Atmosfera a fost, de-a lungul celor două ore de spectacol, una veselă și plină de culoare.

Grupul coordonat de profesoara Oana Pușcașu s-a dovedit mult mai numeros fața de anii precedenți la grupa juniorilor și a piticilor.  Cei mici au deschis spectacolul reușind să adune zeci de copii de toate vîrstele în fața scenei improvizată în foișor.

Ioana Mititelu, cea care a prezentat spectacolul a anunțat că, de-a lungul întregii veri vor avea loc și concursuri adresate celor mai mici dintre spectatori. Aceștia vor putea cânta alături de membrii grupului sau să recite diverse poezii, cei mai buni fiind chiar premiați.

Au urmat după piticii grupului, juniorii printre care s-a regăsit și Isabela Pamparău, cel mai mult premiată, anul acesta, la concursurile de muzică pentru copii. Ea a anunțat pe scenă că urmează să participe în curând la un nou concurs muzical intitulat „Camena” de la Piatra Neamț unde speră să obțină un nou premiu pentru Botoșani.

Adolescenții grupului au încheiat primul spectacol din cele estivale la care sunt așteptați să participe botoșănenii duminică de duminică. În prima seară dedicată acestor spectacole au cîntat Miruna Buză, Ioana Mititelu, surorile Cosmina și Diana Cozma, Perla Scripcariu și Costinel Bălan. Acesta din urmă a primit, în timp ce cânta, chiar și 10 lei din partea unui cetățean care a îndrăznit să urce în foișor, entuziasmat de melodia pe care tânărul membru al grupului o interpreta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *