Firma Victor Construct, învinsă în instanţă de Spitalul Judeţean

modernizare Spitalul JudeteanSpitalul Judeţean a învins în instanţă firma Victor Construct, cu care se judecă pentru o datorie de 1,1 milioane lei lăsată de Spitalul de Psihiatrie. Magistraţii Curţii de Apel Suceava au respins, joi, acţiunea formulată de societatea „Victor Construct”, prin care solicita 1,1 milioane lei pentru nişte lucrări efectuate şi neplătite de către Spitalul de Psihiatrie, ca fiind nefondată.

Firma Victor Construct a realizat la spital o lucrarea prin contract în valoare totală de peste 2,3 milioane lei, pe vremea când era manager Nicolae Vlad, iar la final a mai cerut încă 1,1 milioane lei pentru o lucrare suplimentară făcută, dar care nu era prevăzută în contract. Ministerul Sănătăţii a achitat doar lucrarea realizată prin contract, iar pentru neplata celor 1,1 milioane lei firma s-a îndreptat în instanţă. A avut un prim câştig de cauză la Tribunalul Botoşani, însă Spitalul Judeţean a făcut recurs imediat după ce a preluat Spitalul de Psihiatrie.

Un termen a avut loc joi, 14 iunie, iar Curtea de Apel Suceava a dat o soluţie care este definitivă şi irevocabilă.  Am fost obligaţi să plătim şi peste 16.000 lei cheltuieli de judecată, pe lângă cele 1,1 milioane lei, iar acum instanţa a decis că cererea este nefondată„, a declarat juristul Victor Niţu, de la Spitalul Judeţean.

Iată soluţia instanţei:

Solutie: Respinge acţiunea având ca obiect „pretenţii”, formulată de reclamanta SC „VICTOR CONSTRUCT” SRL Botoşani, în contradictoriu cu pârâtul Spitalul Judeţean de Urgenţă „Mavromati” Botoşani, ca nefondată. Ia act că pârâtul nu a solicitat cheltuieli de judecată. Irevocabilă.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *