Ţurcanu va fi instalat luni în funcţia de preşedinte CJ

hotarare Tribunal de validare Florin Turcanu Liderul PNL, Florin Ţurcanu, va fi instalat, luni, în funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean. Alegerea sa în această funcţie, după scrutinul de duminică, a fost validată, vineri, de Tribunalul Botoşani, astfel încât el poate fi învestit în funcţie.

Ceremonia de învestitură va avea loc la ora 14.00 în sala de şedinţe a CJ, cel mai probabil în prezenţa ministrului Dezvoltării, Eduard Hellvig.

Florin Ţurcanu (USL) a fost desemnat câştigător al preşedinţiei CJ cu 101837 voturi din totalul celor 197.246, ceea ce înseamnă 51,6%. Pe locul doi s-a clasat Mihai Ţâbuleac cu 58.804 voturi, adică 29,8%, iar pe trei Verginel Vacariu (PP-DD) cu 15.825 (8%).

La Consiliul Judeţean, USL a obţinut 100.838 voturi din totalul celor 192.788 de voturi,  ceea ce înseamnă 56%, pe locul doi Mişcarea pentru Botoşani, cu 57.575 voturi (29,8%), iar PP-DD 14.813 voturi (7,6%).

7 thoughts on “Ţurcanu va fi instalat luni în funcţia de preşedinte CJ

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Domnule Turcanu,daca populatia judetului ti-a acordat vremelnic functia prin vot trebuie sa fii si managerul,nu sa-ti angajezi un manager.Doresti sa fii in vacanta permanenta?Si Tabuleac a fost si a facut-o fara manager,in concluzie ne-a costat mai putin.Vocabularul de care dispui este destul de sarac si acela trebuie plivit,asa ca iti recomand sa te abtii in a face aprecieri mai ales negative dar ce e mai important,atentie,aroganta dauneaza grav.Asta daca nu vreti sa pierdeti alegerile inca din toamna aceasta.

  2. se va face treaba buna in Botosani, bravo echipa USL, si celor care au putut face aceasta schimbare si plecarea PDL0ului atat din Botosani cat si din restul tarii,unde sunt primarii si consilii judetene sau locale pdl-iste cu siguranta isi vor da singuri demisia

  3. Mie mi se pare persoana cea mai potrivita pt presedentia CJ, nu cred ca nu se va descurca bine…cat despre limbaj, poate nu foloseste numai cuvinte elevate dar macar se gandeste la binele botosanenilor …si, zic eu, asta e mult mai important decat felul in care se exprima

  4. Pentru antivorbitorii mei. Bineanteles sunteti TURCANENI se vede treaba dar sa stiti voi ca prostia doare si acolo unde este prostie multa este si aroganta, ca doar prostul nu e prost destul daca nu e si fudul ,nu ? Asa ca o sa traiti atat de bine cata prostie este, va las pe voi sa decideti cat de bine traiti, un procent, cat la suta ??????????????

    1. da, si daca sunt turcaneni, ce? vad ca tu esti „antivorbtitor”, daca nu stii sa folosesti corect un cuvant , nu-l mai folosi ca te faci de cacao. mai bine ca Turcanu, o exprimare simpla si libera decat sa imi impletesc limba prin gura si sa nu inteleg ceea ce spun. Parerea mea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *