PSD Botoşani vrea să promoveze tineri pe funcţii de conducere

Gheorghe Marcu, lider PSD
Gheorghe Marcu, lider PSD

Liderul PSD Botoşani, Gheorghe Marcu, doreşte promovarea tinerilor în funcţii de conducere şi care să intre în bătălia alegerilor parlamentare din toamnă. Acesta este convins că la alegerile parlamentare, USL va obţine cu 10% mai mult faţă de procentul obţinut la alegerile locale.

Este un început al reorganizării organizaţiei noastre din cadrul PSD. Este un început de promovare a tinerilor în funcţii de conducere. Suntem de acord să promovăm tinerii competenţi şi pe cei care nu au mai avut parte de o altă formaţiune politică„, a spus Marcu.

La rândul său, deputatul Andrei Dolineaschi, a spus că aceşti tineri urmează să fie pregătiţi pentru Parlament.

Doar să-i trimitem ca să aibă maşină, secretară şi şofer nu cred că merită. Trebuie să ne pregătim pentru toamnă, să creştem oameni profesionişti, chiar dacă nu sunt membri de partid. De aceea, lansez pe această cale celor care vor să dovedească că vor să facă ceva îi aşteptăm cu braţele deschise„, a adăugat Dolineaschi.

5 thoughts on “PSD Botoşani vrea să promoveze tineri pe funcţii de conducere

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    da, cred ca razvan rotaru este o tanara speranta, un aprig aparator al idealurilor noastre spre o lume mai buna, un om nou sub soare, care cu vrednicia sa ne va ajuta sa ajungem pe culmile prosperitatii.
    asa este, bravo lui, sa ne ajute, sa ne indrume acest vajnic conducator. cum nu am stiut noi pana acum, in nestiinta noastra, ca el este cel care ne va calauzi spre vremuri mai bune. hai razvan, hai andrei, hai iliescu, hai dej, voi sunteti cei care o sa ne aduceti bunastarea.

  2. Da’ nu vreti sa-l trimiteti si pe „***” de rotaru in parlament ? Ca e si inteligent si profesionist si un om care respecta legea, ca de altfel toti smecherii…

  3. Poate si Trufin de la Vlasinesti care a demonstrat cum se pot castiga alegerile cu ” bata si cu bani” Viitor luminos ne asteapta…………………….

  4. Este normal ca tinerii sa fie promovati,nu sa fie trimisi in strainatate precum a facut-o guvernul PDL.

  5. Si pe mosul de Macalet pana cand il promovati ca vad ca tot sta pe loc nu mai inainteaza in fapte, cat a fost prefect a vorbit numai pe limba lui iar de cand e in parlament doarme dus.Buni oameni aveti, un Macaleti, un Rotaru si lista ramane deschisa, de aia s-a castigat in Botosani ca sunt la PSD oameni destoinici, bravo botosanenilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *