Botoșănenii se rebranșează la sistemul centralizat de încălzire

caloriferZilnic la Serviciul clienţi al societăţii Modern Calor sunt înregistrate cereri de rebranșare. Aceasta în condiţiile în care, în anii trecuţi, vara se înregistrau de regulă cereri de debranşare, pentru că acesta e sezonul în care se fac renovări în locuinţe şi totodată momentul în care oamenii îşi pun la punct şi sistemul de încălzire, se precizeaza intr-un comunicat al Modern Calor. Cele mai multe cereri de racordare la sistemul public de încălzire vin de obicei în pragul iernii. Acum, cei care şi-au pus printre primii centrală proprie se întorc la sistemul public.

 „Nu putem spune că ne confruntăm cu o avalanşă de cereri, însă vin câteva pe săptămână. E logic ce se întâmplă şi am aflat detalii chiar de la cei ce doresc să redevină clienţii noştri. După şapte-opt ani, centralele de apartament sunt uzate şi ar trebui înlocuite. Oamenii încă mai au de plătit la bănci atât pentru ele, cât şi pentru instalaţia făcută. Nu îşi permit să dea din nou 25-30 de milioane de lei vechi pe o altă centrală, cu tot cu punerea în funcţiune, verificari etc. Se racordează pur şi simplu la sistemul centralizat şi au rezolvat problema”, declară directorul general al Modern Calor, Ion Diaconu. Societatea Modern Calor poate prelua aceşti clienţi şi este pregătită pentru creşterea numărului lor, având în vedere investiţiile majore făcute pentru reabilitare şi retehnologizare.

Asta se întâmplă însă pentru că, după ani de muncă şi mulţi bani investiţi în sistemul centralizat, putem oferi în sfârşit servicii sigure şi de calitate la un preţ competitiv. Având în vedere că noi vom produce energie electrică şi termică în cogenerare, cu tehnologie foarte performantă, cu randament foarte mare, în timp vom avea un preţ mai mic cu 40% mai mic decât costurile cu orice sursă individuală de încălzire. Am construit ceva ce puţini au în ţara asta. Oamenii încep deja să înţeleagă asta şi cer rebranşare la sistemul public”, a adăugat directorul general al Modern Calor, Ion Diaconu. Cea mai mare parte din sumele folosite pentru investiţii la Modern Calor provin din fonduri europene.

8 thoughts on “Botoșănenii se rebranșează la sistemul centralizat de încălzire

  1. trebuie sa fii si mai prost decat prevede legea,ca sa faci credit pentru a-ti monta centrala termica pe gaz,sa nu termini creditul si sa revii la fosta termita. da in Botosani e totul posibil! ……LA REBRANSARE BAETI!

  2. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Da crezi ca toti au avut bani ca tine mai bogatule si desteptule care esti ? acu 7-8 ani costa 40-50 milioane sa ai centrala pe cand salariul era de 4 – 5 milioane din care trebuia sa iti intretii si familia.

  3. Diaconu vorbeste aberatii. Nu vrea lumea sa se rebranseze, ci cativa care au fost pacaliti eventual chiar muncitori in Termica, care daca nu sunt la sistemul centralizat….pleaca acasa. Daca tot ne spun ca au inlocuit tevile si au elimintat pierderile, nu se gandesc sa ofere compensatii majore pentru pierderile de pe tevile inlocuite? Recunoscand ca au avut pierderi majore la reteaua primara, sa ne dea bani, sa compenseze facturi la macar 30-40%, cam cat spun ca erau pierderile. Cat or mai fura oare?

  4. ce tiapa si-au luat astia cu centrale de apartament,ia lucrat egner la greu,intai nu a dat caldura apoi le-a vandut centrale la en grosss.

  5. Sa spuna (si sa garanteze cu casa lui si a tuturor neamurilor si membrilor de partid – pentru a fi o garantie „serioasa”) cat costa incalzirea (la CT instalezi un crono-termostat pentru reglarea temperaturii – care este solutia similara pentru incalzirea centralizata ?) si apa calda pentru o luna de iarna cu ger „din greu” si şa fel pentru faptul ca am apa calda oricand, la orice ora din zi si din noapte… Un articol publicitar si cu aceste date nu numai cu „texte” cu care am fost invatati pana acum 20 de ani. CONCRET !

  6. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    REBRANSATI-VA !!! și faceți cea mai mare prostie !! eu din păcate mai sunt sub ” tutela” Termica ( Modern Calor !!!- pardon !!) și ca sa fac un amărât de dus trebuie sa las apa sa curgă aproximativ 25-30 minute …iar când în sfârșit crezi ca ai rezolvat problema, constați cu stupoare ca temperatura apei nu depășește 30 grade !! de nenumărate ori vecinii au reclamat problema conducerii termica și li s-a răspuns sec si răspicat : „pai dacă vecinii dv-tra nu se spală….apa rece de pe conducta o consumați ” NIȘTE ORDINARI CA ACEȘTIA NE CONDUC DOMNILOR !!!

  7. VISE, VISE, VISE d-le Diaconu ! Sloganul secret PDL-isto – basista ca acesta ” hai sa-i prostim pe prosti ” l-a adoptat si d-l Diaconu. Pai mai directore general cine are o centrala de apartament si ce avantaje are, trebuie doar sa-si fi pierdut mintile ca sa doreasca sa se rebranseze la sistemul centralizat de incalzire. Cu toata tevaraia pe care ati instalat-o pe banii botosenenilor mai bine pregatiti-va cand o sa dati faliment cu ce o sa va ocupati in continuare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *