Colectivul clasei VIII-a de la Şcoala Cerviceşti: Mulţumim cadrelor didactice care au contribuit cu suflet la formarea noastră ca oameni

Scoala Cervicesti
Scoala Cervicesti

Absolvenţii de clasa VIII-a de la Şcoala Cerviceşti au ţinut să mulţumească, prin intermediul BotosaniNews, dascălilor şcolii pentru contribuţia pe care au avut-o la formarea lor ca oameni.

Acum, la capăt de drum, colectivul clasei  a VIII –a, ţinem să mulţumim din suflet, domnului director Maluş Niculai, care ne-a fost învăţător în clasele primare, doamnei noastre dirigintă prof. Ailoaiei Aurora şi distinsului colectiv de profesori de la de la Şcoala Generală cu clasele I-VIII ,,Petru Rareş” Cerviceşti, comuna Mihai Eminescu,  care au contribuit cu suflet la formarea noastră ca oameni.

Sunt clipe care nu mor, ci – dimpotrivă –  cu trecerea anilor , capătă o nouă strălucire. Ne este greu să găsim cuvintele potrivite să exprime întreaga noastră recunoştinţă faţă de aleşii dascăli, care, timp de atâţia ani,ne-au călăuzit să devenim oameni adevăraţi .Pe lângă cunoştinţele dăruite cu pasiune, profesorii noştri au căutat să ne formeze un stil de muncă, ne-au învăţat să fim severi cu noi înşine şi perseverenţi. I-am simţit întotdeauna aproape de noi.

   Absolvirea gimnaziului – o clipă de bilanţ mult aşteptată, dar şi un nou şi promiţător început. Privind în urmă, cu nostalgie, tot ce putem exprima în cuvinte este uriaşa noastră recunoştinţă pentru aceşti oameni minunaţi care, deşi în taină, constituie modele de viaţă pentru mulţi dintre noi: profesorii noştri.

   Pentru tot ce ne-au dăruit cu generozitate – aspiraţii înalte,visuri îndrăzneţe, certitudini de care avem atâta nevoie la ceastă vârstă a tuturor întrebărilor – le mulţumim! Ei ne vor aminti mereu de primăvara tinereţii noastre …”, se arată în scrisoarea adresată cadrelor didactice.

One thought on “Colectivul clasei VIII-a de la Şcoala Cerviceşti: Mulţumim cadrelor didactice care au contribuit cu suflet la formarea noastră ca oameni

  1. Frumoasa scrisoare au primit scumpii nostri dascali care au incercat din tot sufletul sa scoata din noi oameni de nadejde de aceia subscriu si eu frumoaselor randuri scrise de elevii care au terminat clasa a VIII-a desi eu am terminat cu multi ani in urma …Felicitari tuturor cdrelor didactice din scoala Cervicesti si din toate scolile !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *