Câştigătorii concursurilor profesionale ale serviciilor voluntare şi private pentru situaţii de urgenţă

castigatori concurs servicii voluntareInspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Nicolae Iorga” al Judeţului Botoşani cu sprijinul Consiliului Judeţean Botoşani a organizat joi, 14 iunie 2012, pe stadionul “Brazi” din municipiul Dorohoi, etapa judeţeană a concursurilor profesionale ale serviciilor voluntare şi private pentru situaţii de urgenţă. La start s-au aliniat şapte echipaje formate din membrii serviciilor voluntare pentru situaţii de urgenţă din Şendriceni, Ibăneşti, Hilişeu Horia, Darabani, Cordăreni, George Enescu şi Bucecea.
         
Concursul a constat în susţinerea a trei probe practice, respectiv pista de îndemânare şi viteză,  ştafeta de 4 x 100 m şi dispozitivul  de intervenţie.
         
castigatori concurs servicii voluntareÎn urma desfăşurării competiţiei, locul I a fost obţinut de echipajul serviciului voluntar pentru situaţii de urgenţă al oraşului Darabani. Pe a doua treaptă a podiumului a urcat echipajul din oraşul Bucecea, iar pe cea de-a treia, serviciul voluntar pentru situaţii de urgenţă din comuna Cordăreni.
         
Câştigătorii au primit premii în bani, cupe şi diplome din partea Consiliului Judeţean Botoşani. Pentru spiritul de echipă de care a dat dovadă în timpul desfăşurării concursului, echipajul din comuna Hilişeu Horia a obţinut Cupa „Fair Play”.
         
Serviciile private pentru situaţii de urgenţă au fost reprezentate de A.N.R.S – U.T. 315 Bucecea şi Modern Calor, pe locul întâi clasându-se serviciul privat al S.C. Modern Calor S.A.            
         
În calitate de câştigători ai etapei judeţene, echipajul serviciului voluntar pentru situaţii de urgenţă al oraşului Darabani şi cel al serviciului privat pentru situaţii de urgenţă al S.C. Modern Calor S.A vor reprezenta judeţul Botoşani la faza interjudeţeană a concursului, care se va desfăşura luna viitoare, în Neamţ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *