Iavorenciuc şi Buliga şi-au preluat mandatele de consilier local

Gheorghe Iavorenciuc
Gheorghe Iavorenciuc

Gheorghe Iavorenciu şi Marius Buliga, ambii de la Mişcarea pentru Botoşani, au ridicat, joi, certificatele doveditoare ale mandatelor de consilier local obţinute în urma alegerilor locale de duminică. Iavorenciuc a venit la Primăria Botoşani însoţit de membri ai Partidul Ecologist Român. Majoritatea mandatelor au fost înmânate însă miercuri.

Gheorghe Iavorenciuc a declarat, după festivitatea de înmânare a mandatelor, că îşi doreşte să fie o voce pternică în Consiliul Local.

Avem multe de făcut şi de spus. Am lansat înaintea alegerilor un program de tip ecologist şi l-am pus pe masa viitorului primar, domnul Portariuc. El a fost trecut poate cu vederea, dar împreuna cu echipa noastră de ecologişti vom încerca să impunem un anume comportament ecologist, un anume comportament serios în a privi destinele acestui municipiu. Mi-am propus să fiu un om intransigent„, a spus Iavorenciuc.

Marius Buliga
Marius Buliga

Acesta îşi doreşte că noul primar, Ovidiu Portariuc, să îşi schimbe comportamentul şi să nu mai adopte acel comportament electoral.

Partidul Ecologist a avut un consilier municipal în 1994.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *