Florin Ţurcanu anunţă reînfiinţarea tuturor spitalelor din judeţ

modernizare Spitalul JudeteanPreşedintele ales al Consiliului Judeţean Botoşani, Florin Ţurcanu, anunţă că va reînfiinţa toate spitalele din judeţ, care au fost desfiinţate anul trecut. El spune că, în prima şedinţă a Consiliului Judeţean nou-constituit, va propune reînfiinţarea spitalelor din Darabani şi Truşeşti, dar şi reorganizarea Spitalulului judeţean, prin divizarea acestuia, astfel încât să fie reînfiinţate Maternitatea, Spitalul de Copii şi Spitalul de Psihiatrie.

Aduc spitalele la forma pe care au avut-o înainte”, a spus Ţurcanu.

Noul şef al CJ, care urmează a fi instalat în funcţie săptămâna viitoare, spune că această decizie a fost luată după discuţii cu ministrul Sănătăţii, Vasile Cepoi.

7 thoughts on “Florin Ţurcanu anunţă reînfiinţarea tuturor spitalelor din judeţ

  1. chiar ma bucur ca se vor redeschide spitalele..pentru ca cei de la pdl le-au inchis dar nu stie nimeni de ce..rusine sa le fie!!!!

  2. Uraa. Putem sa propunem si noi cei care ar trebui sa beneficiem de nesimtirea celor din “sistemul sanitar” ce directori vrem?

  3. si tu domn derutat cu familia ta te tratezi la viena? mai bine nu le redeschide,mai sunt si oameni sanatosi care mor din cauza spitalelor astea……………sau tie i-ti trebuie sa distribui painea si produsele tale de la poienita srl? spune ca nu e asa.alesss alesss brrrrrr comentatorilor

  4. Sunte-ţi sănătoşi la cap? Ştiţi voi că a fost inchisă maternitatea sau spitalul de copii? NU. Se reinfiinţează ptr. ca cineva să ajungă director, iar Ţurcanu sa ia şpaga la angajare. Chiar sunt numai cretini pe site-ul asta? Sau doar cretinii scriu. ..in frunte cu mine…chiar nu stiu de ce ma agit…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com