Doi suspecti in cazul masinii incendiate de pe strada 1 Mai

Inspectoratul de politie judeteanÎn noaptea de 13 spre 14 iunie, în jurul orei 02.50, Poliţia municipiului Botoşani a fost sesizată prin apel de urgenţă 112, cu privire la faptul că pe strada 1 Mai din municipiul Botoşani, la un autoturism, a izbucnit un incendiu, se precizeaza intr-un comunicat al Inspectoratului de Politie Judetean.

Proprietarul autoturismului (an de fabricaţie – 1993) a fost identificat în persoana lui G. Cornel Ioan din municipiul Botoşani.

În urma intervenţiei la faţa locului, lucrătorii ISU Botoşani au stabilit că  focul a fost pus intenţionat şi are ca sursă sticlă incendiară, astfel încât poliţiştii efectuează în acest moment cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere.

Investigaţiile efectuate pînă în prezent de către poliţişti au stabilit faptul că nu există nici un fel de conexiune între acest eveniment şi distrugerile prin incendiere ale altor autoturisme, produse în municipiul Botoşani în cursul lunii precedente.

De asemenea, probatoriul administrat până la acest moment în cauză de către poliţişti a condus la stabilirea identităţii a doi suspecţi de săvârşirea faptei reclamate în noaptea precedentă.

În funcţie de stadiul investigaţiilor efectuate cu privire la cei doi suspecţi,  urmează să fie făcute publice toate împrejurările în care s-a produs evenimentul cercetat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *