Urmărire ca-n filme pe străzile Botoşaniului. Şoferul fugar conducea cu 130 km/h

politie rutieraUrmărire ca-n filme pe strazile Botoşaniului. Un echipaj de poliţie rutieră aflat în exerciţiul serviciului pe Calea Naţională din municipiul Botoşani a efectuat semnal regulamentar de oprire a unui autovehicul al cărui conducător auto a fost surprins de aparatul radar rulând cu viteza de 75 km/h. La observarea echipajului de poliţie, bărbatul a refuzat să oprească, accelerând şi îndreptându-se spre localitatea Cătămărăşti Deal.

Poliţiştii au plecat în urmărirea acestuia, care s-a desfăşurat pe o distanţă de aproximativ 2 km, pe DN 29 B, pe direcţia Botoşani – Dorohoi, urmărire desfăşurată până la o viteză de aproximativ 120-130 km/h. Poliţiştii au interceptat şi oprit autovehiculul urmărit, la ieşirea din localitatea Cătămăreşti-Deal.

La volanul autoturismului a fost identificat Remus  Ş. de 52 ani, din municipiul Botoşani. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate probe biologice de sînge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *