Actualii directori de deconcetrate, sfătuiţi să nu demisioneze din funcţii

directori deconcentrateActualii directori ai instituţiilor deconcentrate, dar nu numai, sunt sfătuiţi să nu demisioneze din funcţii. Sfatul a fost dat de primarul Cătălin Flutur managerilor care au obţinut funcţia prin concurs. Acesta le-a recomandat colegilor din partid să nu cedeze uşor.

Există un cadru legislativ care îi apără. Cred că cei care au luat puterea acum vor şti să înţeleagă lucrul acesta şi să respecte legea, aşa cum au afirmat de fiecare dată. Eu îi sfătuiesc clar să nu îşi dea demisia, pentru că au concursuri în spate. Există lege. Funcţionarii publici sunt apăraţi de o lege, iar ceilalţi sunt apăraţi de Codul muncii„, a adăugat primarul.

5 thoughts on “Actualii directori de deconcetrate, sfătuiţi să nu demisioneze din funcţii

  1. Asa cum au facut ei sa-si pastreze functiile, legea poate fi schimbata pentru a fi demisi. Dansul insa uita un lucru. Multi au furat fara nici o jena si de fapt la cel mai mic control s-ar putea sa se roage sa fie lasati sa plece ca nu cumva sa fie inchisi.

  2. Din nou hotii striga hotii!!!!!Jaful PNL-PSD din 2007-2008 nu va fi intrecut de alta guvernare vreodata in istoria Romaniei decat de cel din 2000-2004.Tactica talharului de a arata mereu spre altul a prostit si de data asta populatia.Sa traiti cum ati votat!!!!

    1. Unde ai auzit de jaful PNL-PSD din 2007-2008 la televiziunea B1 sau OTV ? Eu zic ca mai mare jaf decat sa ti se fure 25% din salar sau sa-ti taie din pensie nu exista. Si mai e un jaf , bani din buget la clientela politica. Acest jaf este opera PDL-UDMR

  3. Au concursuri in spate?Ma faceti sa rad, domnule Flutur. Ne subestimati, sau pur si simplu aveti tupeu. Ce concursuri sunt acelea in care concureaza un singur om pe post, sprijinit de partid?Asa a fost mereu, nu numai PDLul a facut asta, dar macar nu livrati un astfel de argument hilar !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *