Flutur: Noi nu am schimbat niciun director sau şef de serviciu de la Primărie atunci când s-a făcut transferul de putere

Catalin Flutur
Catalin Flutur

Primarul Cătălin Flutur a ţinut să amintească celor care vor prelua conducerea Primăriei municipiului Botoşani că nu a schimbat niciun director sau şef de serviciu din subordinea municipalităţii, atunci când s-a făcut transferul de putere de la PSD la Alianţa DA. Acesta a precizat că nu a fost necesară o astfel de schimbare de directori, întrucât a constatat că oamenii pe care i-a preluat de la Primăria Botoşani erau profesionişti.

Nu ştiu dacă s-a schimbat la Primăria Botoşani în decurs de opt ani unul sau doi şefi de serviciu şi atâta tot. Oamenii din Primăria Botoşani sunt profesionişti, în primul rând cei care sunt cu funcţii de conducere, pentru că altfel nu puteam să avem aceste rezultate. Se lasă o zestre umană de mare calitate în Primăria Botoşani, care va avea puterea să înveţe noua administraţie, pentru că ştiu că nu au de unde să ştie la început, să înveţe ce înseamnă administraţie locală şi nu să vină cu teme naţionale„, a precizat Flutur.

Acesta a precizat că directorii societăţilor subordonate Consiliului Local, care au fost schimbaţi ulterior, după doi sau trei ani, au fost înlocuiţi datorită managementului defectuos, două dintre societăţi, respectiv Eltrans şi Termica fiind cu datorii.

3 thoughts on “Flutur: Noi nu am schimbat niciun director sau şef de serviciu de la Primărie atunci când s-a făcut transferul de putere

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *