Flutur: Rezultatele obţinute de Mişcarea pentru Botoşani sunt mai bune ca în 2008

Catalin Flutur
Catalin Flutur

Liderul Mişcării pentru Botoşani, Cătălin Flutur, a declarat, miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă, că rezultatele obţinute la alegerile locale din acest an sunt mai bune decât cele din 2008. Mai mult, spune Flutur, rezultatul obţinut de Mişcarea pentru Botoşani la nivel de judeţ se situează peste media pe ţară. Judeţul Botoşani a obţinut peste 30%, iar targetul partidului a fost de 25%.

Astfel, dacă în 2008 PDL a obţinut 43. 151 voturi în judeţ, la alegerile recente, Mişcarea pentru Botoşani a acumulat 57.575 de voturi.

Avem cu un consilier judeţean mai mult la nivel de judeţ, respectiv 11 consilieri judeţeni şi faţă de 22 de primari cât am avut în 2008, acum avem 28 de primari. Sunt nişte cifre care dovedesc , indiferent de ce s-a întâmplat, mai ales în perioada de criză, că ne-am păstrat o mare parte din electorat. Mai mult decât atât, rezultatele sunt mai bune ca atunci„, a spus Flutur.

El a adăugat că partidul urmează să facă o analiză pe aceste alegeri şi a spus că în România trebuie să existe măcar o formaţiune reprezentativă de dreapta şi că este păcat „să ne întoarcem ca în 2004, să se înroşească toată harta ţării. Mi-e frică de o posibilă dictatură, la fel cum îi deplâng pe cei care au câştigat acum alegerile că nu vor avea posibilitatea să-i mulţumească pe toţi celor căre le-au promis ceva„, a afirmat Cătălin Flutur.

Flutur a mai spus că va rămâne un om de dreapta şi că va încerca să coagulez în jurul său pe toţi cei care gândesc de dreapta şi că va lupta împotriva instaurării unei dictaturi.

One thought on “Flutur: Rezultatele obţinute de Mişcarea pentru Botoşani sunt mai bune ca în 2008

  1. Fluturaș nu mai ai aripioare, bugetarii ți le-au retezat!
    Ne-ai buzunărit – tu, partidul și Băsescu !
    Amintește-ți de profesori!
    Rușine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *