Primarul Flutur: Lăsăm o primărie fără datorii, o primărie cu mulţi bani în conturi

primarul Catalin Flutur
primarul Catalin Flutur

Primăria municipiului Botoşani va fi predată noului Executiv fără nicio datorie. Anunţul a fost făcut de primarul Cătălin Flutur, care a declarat că Primăria municipiului Botoşani are peste 80 miliarde lei vechi în conturi pe secţiunea de dezvoltare şi alte peste 30 miliarde lei vechi pe secţiunea de funcţionare.

Lăsăm o primărie fără datorii, o primărie cu mulţi bani în conturi. Gradul de îndatorare a Primăriei municipiului Botoşani este aproape de 18% în momentul de faţă. Este o datorie care se plăteşte în decurs de zece ani pe ceea ce înseamnă venituri bugetare„, a menţionat primarul Cătălin Flutur.

Acesta a ţinut să-l felicite pe Ovidiu Portariuc pentru victoria obţinută în alegerile locale, cât şi USL care a făcut majorităţi atât la Consiliul Judeţean, Consiliul Local, cât şi în localităţile din judeţ.

Îmi doresc ca ei să poată să ducă la îndeplinire strategiile, planurile, proiectele care sunt acum în derulare şi care sunt în planul nostru de aşteptări în diverse forme, cum la fel de bine pot să spun că şi noi vom monitoriza promisiunile dumnealor electorale din campanie, dacă vor fi duse la îndeplinire. Eu am mai spus-o: nu contează ce faci şi cât faci, ci mai mult contează cât promiţi. Sunt absolut convins că o serie din cele turnate în campania electorală nu vor putea fi duse la îndeplinire aproape niciodată„, a adăugat Flutur.

3 thoughts on “Primarul Flutur: Lăsăm o primărie fără datorii, o primărie cu mulţi bani în conturi

  1. Ok. In cazul asta, vreau cele cateva mii de lei noi pe care mi le datoreaza de vreo 3 ani. Pentru mine reprezinta multi bani.
    Si nepotii nostri vor avea d eplatit la plata datoriilor lasate mostenire de PDL.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *