Examene supravegheate video pentru directori de şcoli şi inspectori şcolari

Inspectoratul Scolar Judetean
Inspectoratul Scolar Judetean

Ministerul Educaţiei vrea camere video şi la concursul de directori şi inspectori şcolari. MEC a anunţat că se are în vedere organizarea de concursuri pentru ocuparea funcţiilor de inspector şcolar general şi inspector şcolar adjunct. Astfel, inspectorii numiţi pe funcţii pe bază de interimat vor trebui să se prezinte la concurs.

Mi se pare normal să existe sistem de supraveghere şi la acest examen. Este foarte bine că se supraveghează, important este ca toate examenele să se desfăşoare corect„, a precizat Mihaela Huncă, inspector general al Inspectoratului Şcolar Judeţean.

Concursul va avea loc în perioada 20-27 august 2012, la sediul Ministerului Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului.
Înscrierea la concurs va avea loc în perioada 27 iulie – 3 august 2012, la sediul inspectoratelor şcolare judeţene/Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti. Perioada de înscriere, metodologia de concurs, bibliografia de concurs, modelul de curriculum vitae, declaraţia pe propria răspundere, fişele de evaluare a CV-ului, respectiv a interviului şi susţinerii ofertei manageriale, fişa de post şi lista documentelor necesare înscrierii la concurs se afişează la sediul Ministerului Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *