Mihai Ţâbuleac: Din mediul privat am intrat în politică, în mediul privat mă întorc

mihai tabuleac la vot 002Preşedintele în exerciţiu al Consiliului Judeţean, Mihai Ţâbuleac, care a pierdut alegerile pentru un nou mandat în faţa lui Florin Ţurcanu (USL), va renunţa pentru moment la politică şi se va ocupa de afaceri. El a declarat, pentru BotosaniNews, că intenţia sa este de a relua administrarea firmelor pe care le deţine.

Am venit din zona privată şi tot în zona privată am să mă întorc. Am să-mi administrez activele pe care le aveam înainte de a intra în Senat„, a spus Ţâbuleac.

Şeful CJ are afaceri atât în zona agricolă, deţinând importante suprefeţe de teren în zona comunei Prăjeni, cât şi în zona turistică, fiind proprietarul unei pensiuni la Putna.

Mihai Ţâbuleac este şi expert economic şi are intenţia de a relua activitatea şi în acest domeniu.

Ţâbuleac a pierdut alegerile locale de duminică , după ce Florin Ţurcanu (USL) a fost desemnat câştigător cu 101.837 voturi din totalul celor 197.246, ceea ce înseamnă 51,6%. Pe locul doi s-a clasat Mihai Ţâbuleac cu 58.804 voturi, adică 29,8%, iar pe trei Verginel Vacariu (PP-DD) cu 15.825 (8%).

One thought on “Mihai Ţâbuleac: Din mediul privat am intrat în politică, în mediul privat mă întorc

  1. Ai promis la inceput de mandat ca faci europeanul spre Suceava drumul spre iasi ,nu va bagat in seama nimeni la bucale ,ati fost neica nimeni ,va-ti rotunjit conturile sri si serviciile vor spune si cum!NIMIC NU ATI FACUT PENTRU CEI MULTI @MULTI DA MULTI@ ASA CA DUCETI-VA ATI FOST O ECHIPA DE RAHAT …..ASTEPTAM DE LA DOMNUL TURCANU PE CARE TOT IL BLABATI CA DE ATI SCAPAT CIOLANU SA FACA CE VOI NU ATI FOST IN STARE . RUSINE CA ATI STAT SI ATI OCUPAT LOCURILE DEGEBA!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *