Exclusiv! Înjurături şi huiduieli pe buletinele de vot

mesaje de pe buletinul de vot Zeci de alegători din Botoşani au găsit, la alegerile locale de duminică, oportunitatea să îşi manifeste supărarea pe politicieni. Ei s-au folosit de buletinele de vot şi au transmis candidaţilor mesaje dintre cele mai diverse. În loc să aplice ştampila, alegătorii i-au înjurat, insultat şi huiduit pe aleşi.

BotosaniNews vă prezintă, în exclusivitate, câteva mesaje pe care botoşănenii le-au transmis candidaţilor la alegerile locale.

Spre exemplu, un alegător a cerut, pe buletinul de vot, ca Florin Ţurcanu să fie trimis la şcoală. Mesajul „Trimiteţi-l la şcoală pe bune. Nu vreau să mă reprezinte semianalfabeţi cu diplomă!” a fost scris cu pixul în dreptul candidatului USL la preşedinţia Consiliului Judeţean.

mesaje de pe buletinul de vot Un altul a scris, tot în chenarul lui Florin Ţurcanu: „Analfabetule, ce cauţi tu aici?”.

De asemenea, în spaţiul candidatului PRM Dumitru Codreanu a fost scris „Nu meriţi nimic pentru că eşti un comunist”, iar în dreptul lui Liviu Câmpanu- UNPR „Păcat că eşti fugar”.

Pe un buletin, un botoşănean a desenat un chenar în care a scris „Libertate”, iar altul i-a huiduit pe politicieni printr-un „Hooo hoţilor”.

Un alt alegător a avut timp în cabina de vot să deseneze cu ştampila de vot o cruce în dreptul „Mişcării pentru Botoşani”.

One thought on “Exclusiv! Înjurături şi huiduieli pe buletinele de vot

  1. De ce trebuie sa fie scrise astea sub anonimat pe un buletin de vot? Din cate stiu e democratie si fiecare are dreptul sa-si spuna parerea si nemultumirile prin manifestatii, scrisori, etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *