Lucrările de reparaţii şi întreţinere străzi ar putea fi efectuate, în continuare, de Conrec

lucrari reparatii Cuza VodaFirma Conrec ar putea să câştige din nou contractul pentru lucrările de reparaţii şi întreţinere străzi în municipiul Botoşani. Aceasta şi o firmă din Piteşti s-au înscris la licitaţia privind atribuirea lucrărilor de întreţinere străzi, pe o perioadă de trei ani, iar comisia care s-a întrunit luni a declarat oferta firmei din Piteşti neconformă.

Oferta a fost neconformă şi din punct de vedere financiar, şi tehnic. Am cerut lămuriri. Au recunsocut şi ei că au greşit oferta. Urmează perioada de contestaţii„, a declarat viceprimarul Florin Ghiorghiţă.

Contractul cu firma Conrec a expirat pe 12 iunie, când au fost sistate şi lucrările la reparaţii străzi. Valoarea noului contract este de 5 milioane euro pe trei ani.

One thought on “Lucrările de reparaţii şi întreţinere străzi ar putea fi efectuate, în continuare, de Conrec

  1. Comentariul tău e în așteptare.

    COMUNICAT ………………………… VICTOR CONSTRUCT VA RIDICA URGENT O MODERNA PUSCARIE PENTRU CLICA PDL -VERDE SE VOR PREDA SINGURI,VOR DONA AVERILE BATRANILOR DE LA CARE AU LUAT PENSIILE ,VOR DA BANII INAPOI LA BUGETARI SI SE VOR CAINA, COPIII LOR VOR MERGE SA MUNCEASCA IN STRAINATATE SI VOR TRIMITE BANI BATRANILOR SI SARACILOR DIN BOTOSANI .VOR VINDE VILELE DIN ALFALAND,CASELE DE VACANTA DE LA MUNTE ,HECTARELE DE PADURE LUATE CU JAPCA DE LA ADS SI DE LA CEI MORTI ,TERENURILE DIN ZONA METROPOLITANA,SI PORTARIUC ISI VA DA DEMISIA VA LASA LOCUL LUI FLUTUR SA REVINA SI ……….MAINE CONTINUAREA…….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *