Propunere surpriză pentru funcţia de viceprimar al Botoşaniului. Vezi cine este!

cosmin andrei
Cosmin Andrei

Primarul nou-ales, Ovidiu Portariuc, îşi face propria echipă pentru Primăria Botoşani. El a nominalizat deja numele candidaţilor pentru funcţia de viceprimar, însă,alături de Viorel Iliuţă, l-a propus pentru această funcţie pe tânărul om de afaceri Cosmin Andrei.

Acesta a candidat pentru funcţia de consilier local din partea USL, pe poziţia a zecea.

„Este tânăr şi de perspectivă„, a spus Portariuc despre Cosmin Andrei.

Viceprimarul propus are 31 de ani, este inginer diplomat, absolvent al Facultăţii de Automatizări şi Calculatoare din cadrul Politehnicii Iaşi. Este administratorul unei firme care activează în domeniul comunicaţiilor.

„M-a bucurat şi onorat propunerea venită din partea domnului Ovidiu Portariuc, care, în acest fel, a dovedit că are încredere în mine. Vrem să facem o echipă şi să aducem transparenţa în administraţia locală şi, de ce nu?, un suflu nou. Vreau să îl ajut să punem în operă planul pentru Botoşani, propus în campania electorală”, a spus Cosmin Andrei.

17 thoughts on “Propunere surpriză pentru funcţia de viceprimar al Botoşaniului. Vezi cine este!

  1. zece intrebari la care flutur va raspunde???pune-ti intrebari domnilor ??RASPUNDE CUMVA gheorghita de smecheriile facute??SALARII TAIATE .PENSII TAIATE ,BULEVARD REPARAT DE 3 ORI IN DOI ANI??

  2. elicitari Ovidiu Portariuc!
    Felicitari pentru obiectivitatea de a tine in continuare aproape mina de tineri care au facut din aceasta campanie o victorie ce aduce un suflu nou acestui oras!
    Felicitari pentru curajul si hotararea pe care le ati avut in luarea deciziei de astazi!Ne ati demonstrat ca oamenii competitvi au sanse de a se dezvolta in Botosani !Ne ati aratat ca pentu dumneavoastra conteaza mult cei care lupta in spate si nu cei care ies bine in fotografii! Prin numirea de astazi ne ati dat speranta ca poate nu ne vom mai simti frustrati si se va promova performanta .Avem toata increderea in echipa Portariuc!Avem incredere in noii vice primari alesi!

    Dupa aflarea rezultatelor am ramas uimit cat de multi oameni isi aloca meritele acestei campanii, cind de fapt in spatele ei a fost o mina de copii coordonata de un tinar inteprinzator!O mina de copii care au invns sistemul;sunt convins ca la afisarea procentajelor multi mebri PSD cu experienta au ramas uluiti….
    Sunt convins ca fara aceasta victorie filiala PSD din Botosani ar fi avut soarta PNTCD ului.OVIDIU PORTARIUC NOI AM VOTAT SCHIMBAREA! ESTE DATORIA TA SA O FACI PINA LA CAPAT!Te somam(nu te rugam) sa pastrezi aceiasi linie pozitiva prin actiunile din viitor te somam sa fii alaturi de noi(asa cum ai fost in toata campaia) te somam sa ti pastrezi integritatea,te somam sa fii transparent, te somam sa ne redai bucuria da a trai( pt ca in ultimii 8 ani doar am supravietuit) te somam sa ramii pina la capat aceiasi persoana in care am avut incredere…te somam sa crezi in noi botosanenii …te somam sa ne redai increderea si mindria luata de Flutur in ultimii 8 ani prin infatuarea de care a dat dovada…
    te somam pt ca NOI CREDEM IN TINE ;te somam pentru ca pentru multi dintre noi singura speranta prin care ne putem schimba viata este o data la patru ani …Te somam sa ai incredere in tine si in oamenii din jurul tau …pentru ca noi nu te am votat din cauza disperarii…nu te am votat doar pentru a schimba ceva, te am votat deoarece credem in tine…

    te somam pentru ca patru ani trec repede…
    BAFTA ECHIPEI OVIDIU PORTARIUC!

  3. eheheheeeeee asta-i tare de tot…un MUCEA …VICEPRIMAR…bravo botosanenilor…ati votat din inima nu cu inima…nu am nimic cu culoarea politica dar asa ceva nu se poate, sa puneti copii in functie, nu le dau mai mult de sase luni, mafia din spate este prea mare pentru ei…..copii aveti grija unde dati cu subsemnatul, penitenciarul este aproape… ce experienta are acest copil???…va fi inghitit de pedelei….

  4. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Hai lasa-ma… asta e cam incuiat omul… daca e administratorul de la ACX.
    Sper sa-l confund, nu-l vad facand fata in functia de viceprimar…

    1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
      mai gigel…dupa cate vad te cam caracterizeaza numele…pina la urma omul asta pe care nu il confunzi a reusit impreuna cu echipa din care a facut parte sa adune voturile a pester 45%din botosaneni….sunt absolut convins ca vorbeste invidia din tine …este foarte usor sa critici stind ascuns dupa un pseudonim ….pe care vad ca l aai ales cu grija 🙂
      mi e mila de oameni ca tine frustrati de propriile nereusite….

    2. <>
      se pare ca il cunosti f bine daca stii ca e incuiat.la studiile care le are si la modul cum si-a creat singur propria firma nu as spune ca e incuiat.poate acum oricine face o facultate, dar pe cand si-a facut el studiile nu oricine lua admiterea la automatica si calculatoare in cadrul politehnicii din iasi.si nu oricine isi deschide prin propriile forte o firma.eu zic ca tot ceea ce a intreprins el pana acum nu da dovada de minte incuiata.ar trebui sa fii cel putin la nivelul lui ca sa iti permiti critici la adresa lui.

  5. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    PESIMISTA….cum dumnezeu poti caracteriza un om fara sa stii nimic de el….daca pina acum sistemul nu a functionat cu asa zisi oameni cu experienta indoctrinati pe la un Stefan Ghiorghiu sau pe la o facultate”la 5 minute examenul” ….de ce sa nu incercam sa mergem pe mina tinerilorssisteme ca cel polonez au la baza tineri ….ECHIPA PORTARIUC SUNTEM ALATURI DE VOI

  6. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Rog ca domnul in cauza sa explice termenul de „inginer diplomat ” , asta ca sa nu o inceapa cu stangul …in rest , mult succes , oricum dl Portariuc isi pune „obrazul” pt. toti oamenii care si-i alege . Sa speram ca si peste 4 ani oamenii vor avea parere buna despre el .

  7. felicitari baieti!
    Nu stiu cine dracu sunteti dar nu e problema!
    Sper sa faceti treaba buna!
    un aspect important ar fi sa faceti noi locuri de munca,astfel scade somajul,creste consumul si in final nivelul de trai!
    Cititi istorie,bazele unui oras tot timpul a fost zona industriala,doar ea putea asigura un numar mare de angajati care la noi sta f prost in momentul de fata,daca o resuscitati o sa aveti un mare atuu si in campaniile viitoare,un nou angajat va asigura nu numai un vot si votul unei familii intregi!
    orasul trebuie sa produca daca vrea consum si nivel de trai ridicat,doar din magazine gen hypermarket nu o sa facel altceva decat sa adancim criza! restul stiti voi mai bine de asta sunteti acolo!
    succes baieti!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *