Cătălina Lupaşcu şi Marilena Mardare, învestite în funcţii la Inspectoratul Şcolar

investire Catalina Lupascu si Marilena MardareCătălina Lupaşcu şi Marilena Mardare au fost învestite, marţi, pe funcţiile de inspector general adjunct la Inspectoratul Şcolar Judeţean. La evenimentul de învestire a fost prezent subprefectul Sebastian Tocariu şi Viorica Afrăsânei, director al Cancelariei prefectului, dar şi foştii adjuncţi ai IŞJ, precum şi angajaţii instituţiei. Cele două vor ocupa aceste funcţii pe bază de interimat, până la organizarea unui concurs.

Pentru mine această numire mă onorează, mai ales că vine după o activitate pe care eu am derulat-o de-a lungul multor ani la Liceul Pedagogic. M-am ocupat de educaţie, de calitatea educaţiei, de formarea viitorilor formatori, educatori, profesori. Am o experienţă pe care sunt convinsă că o voi utiliza în cadrul echipei care s-a format„, a spus Marilena Mardare.

Marilena Mardare nu va putea să se înscrie însă la concursul pentru funcţia de inspector general adjunct şi asta pentru că îndeplineşte vârsta de pensionare. Urmează ca la conducerea Liceului Pedagogic să fie numit un nou director.

Cătălina Lupaşcu urmează să îşi dea demisia din funcţia de vicepreşedinte de Consiliu Judeţean.

Sunt convinsă că Inspectoratul Şcolar va fi garantul asigurării calităţii educaţiei furnizate de instituţiile de învăţământ din Botoşani şi îmi doresc din tot sufletul ca în şcolile din judeţul Botoşani să se asigure climatul psihic şi fizic necesar elevilor, astfel încât aceştia să realizeze progres şi performanţă„, a spus Cătălina Lupaşcu.

2 thoughts on “Cătălina Lupaşcu şi Marilena Mardare, învestite în funcţii la Inspectoratul Şcolar

  1. SUCCES ECHIPEI DE LA INSPECTORATUL SCOLAR!BINE CA SA DUS MACURVEI LA BUHAIANU EI !poate va fi intrebata de sutele de mii de euro pe proiecte de rahat ,la care au fost profesorii sa completeze tot felul de formulare de rahat! doamna inspector general rugam o ancheta in acest sens nu se poate sa se scurga bani ….in conturile smecherilor gen macurvei….

  2. INSPECTOR GENERAL ADJUNCT, citez: „PENTRU MINE….MA ONOREAZA”, D-na Mardare, nu va zgarie pe creier aceasta exprimare??? Stau si ma intreb daca toti formatorii si educatorii formati de dvs. v-au urmat modul de exprimare…Daca e asa va doresc SUCCESURI…mergeti la PD-L poate ca acolo sunteti acceptata…spre deosebire de dvs. Ada vorbea corect. De aici rezulta si votul botosanenilor …cu atata educatie „de calitate”. RUSINICA!!!!!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *