Ţurcanu cere demisia tuturor directorilor din Botoşani. Vezi ce vrea să pună în loc!

Florin Turcanu la lansarea candidatilor USLLiderul PNL, Florin Ţurcanu, care urmează să fie desemnat, marţi, câştigător al alegerilor pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean (CJ), a cerut demisia tuturor directorilor de instituţii deconcentrate, dar şi tututor directorilor de instituţii din subordinea CJ.

Le cer demisiile şi le cer să plece în cel mai scurt timp. Altfel, o să plece cu tinichele de coadă”, a spus Ţurcanu, care le reproşează unora dintre directori că au făcut campanie electorală alături de Mişcarea pentru Botoşani sau au apărut în filme electorale alături de contracandidatul său, Mihai Ţâbuleac.

El este de părere că fiecare şef de instituţie trebuie să îşi construiască propria echipă de lucru.

Ţurcanu a declarat, pentru BotosaniNews, că urmează să îi înlocuiască din funcţie pe directorii de la Spitalul Judeţean Mavromati, Ovidiu Mimor, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, Liviu Rădăşanu, dar şi pe cel de la Nova Apaserv.

În locul lui Mimor vrea să îl propună pe medicul Anton Pârvu, iar în locul lui Liviu Rădăşanu pe preşedintele Asociaţiei Nevăzătorilor, Tudorel Tupiluş.

La Nova Apaserv, în locul lui Marcel Georgescu este propus Gabriel Cârlan.

7 thoughts on “Ţurcanu cere demisia tuturor directorilor din Botoşani. Vezi ce vrea să pună în loc!

  1. Tu, cel ce ai scris primul comentariu, ai 2 greseli :”inbogati” se scrie imbogati si „vocabularu” trebuia articulat cu articolul hotarat „l”, adica vocabularul. In concluzie, mai pune mana pe carte inainte de a da sfaturi altora.

  2. Frumos limbaj, sa-l folositi de cate ori aveti ocazia la intalnirile cu oameni de cultura,etc. sa se minuneze de cultura si pregatirea pe care o aveti. Expresii foarte frumoase ” il bate pe Tabuleac de-l asculta cu urechea”, ” sa plece cu tinichelele de coada” si cate o sa mai fie. Este o vorba din popor- spune cu cine te insotesti ca sa-ti spun cine esti. Asa si noi botosanenii spune cine conduce judetul ca sa va spunem cine sunteti. A inceput sa-mi fie mila de el pentru ca doar atata poate, cred ca nici el nu se astepta sa castige, dar daca noi cei din judetul Botosani l-am ales sa ne reprezinte deacuma defilam cu el,Avem si noi un Vanghelie al nostru, am auzit ca sectorul 5 e cel mai sarac sector si totusi oamenii il aleg de ce penmtru ca sunt multumiti cu o masa de revelion asa si noi ne bucuram ca ne aduce elicopter, spital privat, ne pune casute in fiecare comuna iar noi sa-i scriem cate o scrisoare, eu i-as propune sa-si faca un facebok sa socializam. Succesuri domnule presedinte/ scuzati limbajul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *