Scoala Lunca face un apel pentru ajutorarea unui profesor bolnav de cancer

Scoala Lunca multumeste tuturor dascalilor si copiilor care au raspuns apelului umanitar de a ajutora un dascal al scolii, bolnav de cancer. Conducerea unitatii a trimis o scrisoare deschisa pe care o redam in totalitate.

„Generozitatea si solidaritatea au fost cuvintele de ordine ale specatcolului umanitar “Sa fim buni, sa ajutam!”, iar dumneavoastra  le-ati  dovedit cu prisosinta. Colega noastra, profesor Daniela Viziteu, care trece acum prin clipe grele si duce o lupta dramatica pentru viata ei, nu este singura, pentru ca noi i-am fost alaturi. Am dovedit ca ne pasa, am dovedit ca vibram la suferinta semenilor nostri, ca suntem buni si vrem sa ajutam. Am facut cu totii un exercitiu de solidaritate umana, am primit si am dat o lectie de viata.

Multumim Inspectoratului Scolar Judetean pentru sprijinul acordat in realizarea acestui spectacol umanitar. Multumim Ansamblului Folcloric “Doruletul” de la Grupul Scolar “Dimitrie Negreanu” si solistilor vocali de la Colegiul National “Mihai Eminescu”, Colegiul Economic “Octav Onicescu” si Liceul Teoretic  “Grigore Antipa”, care ni s-au alaturat pe scena Casei de Cultura a Sindicatelor Botosani.

Multumim  tuturor unitatilor de invatamint care au contribuit prin vanzarea biletelor si prin donatii.

Cei ce doresc sa o ajute pe Daniela o pot face contactand Scoala Lunca la telefon: 0231573820/0741083832 sau donand orice suma de bani in contul:RO43RZBR0000060008995108  deschis in lei, la Raiffeisen Bank, pe numele sotului, Viziteu Viorel.

 Va multumim!

Director,

Prof. Elena Tanasa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *