Şofer agresiv, imobilizat în trafic de poliţişti botoşăneni şi suceveni

aparat etilotestPoliţiştii botoşăneni au solicitat sprijinul colegilor din Suceava pentru a prinde un şofer din Rădăuţi, care a refuzat testarea cu etilotestul. În noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 01.50, a fost oprit în trafic, în comuna Mihăileni, judeţul Botoşani, autoturismul condus de Vasile M. de 51 ani, din municipiul Rădăuți, judeţul Suceava.

Întrucât bărbatul emana halenă alcoolică, poliţiştii i-au solicitat să se supună testării cu aparatul etilotest, însă acesta a plecat de la locul unde a fost oprit, demarând în direcția orașului Siret.

Fiind solicitat sprijinul poliţiştilor din orașul Siret, judeţul Suceava,    şoferul a fost blocat în trafic şi oprit la limita dintre cele două județe. 

Bărbatul s-a manifestat agresiv, astfel încât a fost necesară imobilizarea sa, fiind ulterior condus la Spitalul municipiului Dorohoi, pentru recoltarea probelor biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, procedură pe care, de asemenea, a refuzat-o.

 Faţă de acesta se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuzul conducătorului auto de a se supune testării aerului expirat sau recoltării probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *