Candidatul USL a sesizat Poliţia că Mişcarea pentru Botoşani continuă campania electorală

Mihai Stefan si Ovidiu Portariuc
Mihai Stefan si Ovidiu Portariuc

Ceartă între candidatul USL la Primăria Botoşani, Ovidiu Portariuc, şi Mihai Ştefan, de la Mişcarea pentru Botoşani. Schimbul de replici a avut loc în faţa Şcolii 1 Botoşani. Ovidiu Portariuc s-a arătat nemulţumit că Mişcarea pentru Botoşani continuă campania electorală, drept pentru care a sesizat Poliţia.

Astazi voi fi pe teren pentru ca se pare ca e o mobilizare generala. Deja sunt prea multe puncte si ma intreb de ce la ora aceasta nu exista o masina de Politie pe strazi, de ce nu vad mai multi jandarmi, pentru ca avem informatii ca se continua campania cu mirobuze prin oras, avem informatii ca sunt baruri deschise in apropierea sectiilor de votare, unde se vand bauturi alcoolice. Am facut deja sesizarea la Politie. Trebuie ca organele statului sa intervina si sa isi faca datoria. Am vazut in apropierea sectiilor de votare masini inscriptionate cu Miscarea pentru Botosani” a spus Portariuc.

În replică, Mihai Ştefan i-a spus candidatului USL să înceteze cu „panarama”.

Faceti ceva constructive pentru Botosani. Am fost si eu domnule consilier in cateva mandate dar nu am facut atat panarama. Vorbesc serios. Fa ceva constructiv domnul Portariuc„, i-a spus Ştefan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *