Mihai Ţâbuleac: Am votat pentru ca să putem continua proiectele majore de investiţi

mihai tabuleac la vot 002Preşedintele Consiliului Judeţean, Mihai Ţâbuleac, şi soţia sa Marineta, împreună cu fiul lor cel mare, au votat, duminică, la Şcoala 1. La final, Ţâbuleac a declarat că a cotat pentru continuitate.

Am votat pentru ca judeţul Botoşani să poată păşi în continuare pe drumul recuperării decalajelor economice, pentru ca judeţul nostru să devină un leagăn veritabil al culturii româneşti şi universale, pentru ca în localităţile judeţului nostru nivelul de trai să devină corespunzător. Am votat pentru ca să putem continua proiectele majore de investiţii importante pentru cetăţenii judeţului Botoşani şi pentru ca să putem aduce noi fonduri europene în judeţul nostru, a spus Ţâbuleac. 

mihai tabuleac la vot 002Preşedintele CJ, care candidează pentru un nou mandat din partea Mişcării pentru Botoşani, a recomandat populaţiei să meargă la vot.

Am votat pentru că aşa este firesc. Exercitarea votului reprezintă un drept contituţional, dar, în acelaşi timp, şi o obligaţia morală pentru fiecare dintre noi”, a mai spus şeful CJ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *