Mercedes făcut zob la Darabani

Doi dărăbăneni au scăpat ca prin minune cu leziuni uşoare, după ce Mercedesul cu care circulau pe str. 1 Decembrie s-a făcut praf. Oamenii legii susţin că vinovat de acest accident este un tânăr din Miorcani care conducea un BMW, care a efectuat o depăşire neregulamentară.

Accidentul s-a produs în data de 8 iunie, în jurul orelor 14:00. Autoturismul marca Mercedes condus de H.V. de 42 de ani din Darabani a depăşit suprafaţa carosabilă, şi a rupt un pom de pe marginea străzii, după ce conducătorul auto a efectuat mai multe manevre pentru a evita BMW-ul condus de A.A. de 21 de ani din Miorcani, care a efectuat o depăşire neregulamentară. H.V. şi un alt pasager din Mercedes, M.P., au suferit leziuni uşoare, pentru care au primit îngrijiri medicale la Spitalul Municipal Dorohoi, dar nu au fost internaţi în unitatea sanitară.

În urma testării cu aparatul etilotest, s-a constatat că H.V. avea o concentraţie de 0,17 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt ce constituie o contravenţie şi i se va suspenda permisul de conducere, iar şoferul BMW-ului nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, dar cel mai probabil conducătorului auto din Miorcani i se va întocmi dosar penal pentru distrugere” a declarat inspector principal de poliţie Daniela Gheorghiescu, purtător de cuvânt al IPJ Botoşani.

Sursa: Darabaneni.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *