Show sexi cu Anna Lesko la poligonul ACR

Mii de botoșăneni au participat, vineri seară, la concertul organizat de Modern Calor pentru a sărbători punerea în funcțiune a  instalației privind noul CET, realizat în cadrul unui proiect cu finanțare europeană, câștigat de municipalitate. Artiști locali, dar artistul de muzică greacă Ionuț Galani sau Anna Lesko au încins spiritele, reușind să ducă publicul în extaz.

Codruța Barariu și Ana Maria Bucșă au deschis show după care au urmat Cosmin Agache și Ștefan Florescu, cei doi botoșăneni care au făcut senzatie în primul sezon al emisiunii „Romanii au talent” de la Pro TV.

Ionuț Galani și trupa sa de dansatori au adus botoșănenilor ritmurile și dansul grecesc. Nu au lipsit celebrele „Maria me” sau  „Sirtaki”. Publicul a gustat din plin muzica grecească, cântând și dansând chiar alături de artist.

A urmat trupa The Kryptonite Sparks feat Vicky Stanciu, care au dus publicul spre zona rock a muzicii. Trupa din care fac parte cei doi băieți ai directorului Modern Calor, Ioan Diaconu au ales să aibă alături de ei o voce feminină, potrivită genului abordat de ei, aceasta fiind nimeni alta decît fosta membră a trupei HI-Q, botoșăneanca Vicky Stanciu. Trupa a cîntat la început alături de Vicky după care cei doi băieți au dat-o pe ritmuri mai dure de hard-rock.

Seara s-a încheiat în jurul orei 23.00 cu recitalul fierbinte al focoasei Anna Lesko. Sexy si devoratoare, așa a fost de la un capăt la altul al showului moldoveanca de peste Prut. Ea a cântat din piesele ei cunoscute,  a comunicat cu publicul și a dansat lasciv pe scenă întinzându-se pe un cufăr adus special pentru a scoate din el, simbolic, surprize pentru public.

Chiar la începutul showului, rusoaica s-a declarat un pic nemulțumită de sunet, cerând să mai întârzie, dacă e nevoie, spectacolul, pentru a putea cînta în condiții bune. Până la urmă, a trecut peste această neplăcere, considerând că publicul nu merită să aștepte și a cerut sunetiștilor să regleze din mers situația.

Recitalul artistei s-a încheiat cu un moment creat ad-hoc de ea, chemînd pe scenă doi spectatori, o fată și un băiat, pe care i-a pus să…cânte. La final, le-a dăruit celor doi un CD, fetei și un poster cu ea mai mult dezbrăcată băiatului.

La spectacol a particpat și primarul Catalin Flutur, care a fost luat cu asalt de copii in spatele scenei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *