Pădurar mort după un accident cumplit

Un padurar de 34 de ani a murit, vineri seara, la Oroftiana strangulat de mecanismul de la o motocositoare. Cadrele medicale de la ambulanta nu au putut decat sa constate decesul, barbatul avand practic gatul strivit in interiorul mecanismului cositoarei care era legata de un tractor.

Nimeni nu poate sa-si explice cum de tanarul si-a bagat barbatul capul in mecanismul aflat in miscare. Martorii nu exclud posibilitatea ca tractorul sa fi pornit brusc, imediat ce padurarul a legat cositoare de vehicul. Anchetatorii nu exclud nici ca mecanismul sa fi suferit vreo defectiune pe care barbatul sa fi incercat sa o remedieze. „Barbatul a murit prin strangulare si, din primele cercetari, se pare ca a fost vorba de o autoaccidentare. Verificarile continua pentru elucidarea conditiilor in care acesta si-a pierdut viata”, a declarat inspectorul principal Catalin Prelipceanu, seful Sectiei de Politie Rurala Darabani.

Politistii urmau sa stabileasca daca incidentul s-a petrecut in timpul programului de lucru al padurarului, conditii in care Inspectoratul Teritorial de Munca va fi sesizat si va deschide propria ancheta.

Sursa: MONITORUL de BOTOSANI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *