Directorul adjunct al Grupului Şcolar Industrial Bucecea, Bogdan Suruciuc, va contesta demisia din funcţie

Grup Scolar Bucecea
Grup Scolar Bucecea

Directorul adjunct al Grupului Şcolar Industrial, Bogdan Suruciuc, va contesta decizia Inspectoratului Şcolar Botoşani prin care a fost demis din funcţie. Suruciuc consideră că demisia sa este una politică dat fiind faptul că el este şi candidat la Primăria oraşului Bucecea din partea Mişcării pentru Botoşani.

„Nu cunosc motivul exact pentru care am fost demis, dar voi face o contestaţie pentru a afla.  Bănuiesc că ar fi un motiv politic deoarece eu candidez la funcţia de primar în oraşul Bucecea şi e posibil ca acest lucru să nu le convină celor de la Inspectoratul Şcolar”, a declarat Bogdan Suruciuc,  directorul adjunct al Grupului Şcolar Industrial Bucecea.

Candidatul Mişcării pentru Botoşani a fost demis în urma unui control pe care conducerea Inspectoratului Şcolar Botoşani l-a efectuat la această şcoală. Aceasta în condiţiile în care aceeaşi unitate de învăţământ a fost verificată de Agenţia Română a Calităţii Învăţământului Preuniversitar (A.R.A.C.I.P) în urmă cu trei săptămâni, iar rezultatele au fost foarte bune.

A.R.A.C.I.P are ca scop evaluarea externă a calităţii educaţiei oferite de instituţiile de învăţământ preuniversitar şi de alte organizaţii furnizoare de educaţie, precum şi autorizarea, acreditarea şi evaluarea periodică a unităţilor de învăţământ preuniversitar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *