Florin Ţurcanu: Culoarea verde a fost culoarea legionarilor, iar o inimă verde este o inimă moartă

Florin Turcanu lider PNL
Florin Turcanu

Candidatul USL la preşedinţia Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu, susţine că actualul preşedinte al CJ, Mihai Ţâbuleac, dar şi primarul municipiului Botoşani, Cătălin Flutur, nu au făcut altceva decât să mintă şi să ascundă adevărul populaţiei. Ţurcanu îl acuză pe preşedintele CJ că a distribuit pliante care jignesc „şi a intrat cu picioarele în intimitatea unui om care şi-a asumat o candidatură în faţa cetăţenilor din judeţul Botoşani. Nu cred că un om care are pretenţii că a fost un intelectual şi vrea să rămână un intelectual a dus o campanie în ultima perioadă care nu poate să facă cinste oricărui locuitor din judeţul Botoşani, indiferent pe ce treaptă se află el„, a precizat Ţurcanu.

Acesta a ţinut să-i mulţumească lui Ţâbuleac „că este disperat” şi că nu a avut înţelepciunea să promoveze un proiect serios. Ţurcanu mai spune că toate proiectele cu care se laudă Mihai Ţâbuleac sunt preluate de la fostul preşedinte al Consiliului Judeţean.

Ţurcanu s-a luat şi de sigla sub care candidează cei doi.

Cred că este un lucru pe care nimeni nu l-a observat. Culoarea verde a fost culoarea legionarilor, iar o inimă verde este o inimă moartă. Dacă discutăm de o inimă trebuie să fie roşie, nu verde. Din start, ei sunt morţi politic şi mai încearcă o dată ducând în eroare populaţia judeţului Botoşani„, a adăugat Ţurcanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *