Ovidiu Portariuc: Cetăţenii pot să vadă acum cine minte şi cine spune adevărul

Ovidiu Portariuc
Ovidiu Portariuc

Candidatul USL la Primăria Botoşani a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă, că cea mai mare minciună a contracandidaţilor din Mişcarea pentru Botoşani a fost cea legată de mita electorală. Ovidiu Portariuc a spus că USL nu a oferit mită electorală, ci din contra a el fost cel care a propus semnarea unui angajament anti-mită electorală. Portariuc a adăugat că recent a obţinut răspunsul la întrebarea: „De ce Cătălin Flutur nu a semnat acel angajament. Am primit o hârtie oficială, în care Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani sesizează Inspectoratul de Poliţie Judeţean-Serviciul de Investigare a Fraudelor, pentru a începe cercetarea penală faţă de domnul Flutur Cătălin, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor prevăzute de art.109,  cu privire la oferirea de bunuri şi foloase pentru obţinerea de voturi, adică mită electorală. Cred că această dovadă reprezintă o politică bazată pe minciună, creată de PDL. Cetăţenii pot să vadă acum cine minte şi cine spune adevărul„, a adăugat Portariuc.

Acesta a ţinut să mai spună că USL a dus o campanie curată, corectă, fără atac la persoană, comparativ cu Mişcarea pentru Botoşani.

Din păcate, contracandidaţii noştri nu au înţeles acest principiu şi au încercat pe ultima sută de metri să vină cu minciuni, mistificări ale realităţii, încercând cumva să deturneze, să manipuleze opinia publică pe ultima sută de metri. Ei nu au monopolul ideilor bune, noi am venit cu idei noi, novatoare. S-a spus despre campania noastră că este una făcută de consilieri, însă este una făcută de noi, de echipele noastre. Am muncit mult la acest proiect şi la programul pentru Botoşani, iar ei nu au avut nimic să prezinte botoşănenilor. Nu au făcut decât să critice programul nostru„, a mai spus Portariuc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *