Cătălin Flutur către USL: Trebuie să le readuc aminte că din Botoşani a intrat în Europa una din cele mai mari firme din lume

Catalin Flutur
Catalin Flutur

Candidatul Mişcării pentru Botoşani la funcţia de primar al municipiului Botoşani, Cătălin Flutur, a ţinut să răspundă unor acuze aduse de reprezentanţii USL, care au criticat că actuala conducere a Primăriei nu a valorificat potenţialul municipiului Botoşani, iar investiţiile au fost inexistente. Primarul Cătălin Flutur, care candidează pentru un nou mandat la Primăria Botoşani, îi contrazice pe cei din USL şi spune că numai în ultimii patru ani au venit în Botoşani investitori de marcă şi s-au creat sute de locuri de muncă pentru botoşăneni. Flutur a spus că Dedeman, Praktiker, Kaufland, Carrefour, dar şi LIDL la Botoşani sunt investitorii mari care au ajuns şi în Botoşani.

Le mulţumesc că au constatat în primul rând că municipiul Botoşani are un potenţial şi remarc încă o dată că nu fac diferenţa între investiţii şi investitori. Pun lucrul acesta pe seama faptului că candidatul dumnealor are foarte puţine cunoştinţe în ceea ce priveşte administraţia locală şi, mai mult decât atât, nu cred că la ora aceasta nu cunoaşte investiţiile din municipiul Botoşani. Au venit investitori în Botoşani, şi nu ştiu de ce se fac că nu văd, şi aici vorbim de firme mari. din afară, recunoscute la nivel mondial. Trebuie să le readuc aminte că din Botoşani a intrat în Europa una din cele mai mari firme din lume: poziţia 67 în lume, cu un capital social de peste 20 miliarde de dolari, şi vorbesc de firma Socar„, a spus Flutur.

Candidatul Mişcării pentru Botoşani a declarat că în Botoşani au intrat în ultimii ani 120 milioane euro, bani care a oferit de lucru la 1500 de oameni şi s-au creat 500 de noi locuri de muncă. De asemenea, lucrările care se derulează, în continuare, în Botoşani, în parcul Cornişa, vor mai oferi 500 de locuri de muncă pentru cei care lucrează la aceste investiţii şi minim 100 locuri de muncă după finalizarea investiţiei.  

Mai mult, Flutur spune că fonduri importante în municipiu vor fi aduse şi prin înfiinţarea zonei metropolitane a municipiului Botoşani.

„Vom extinde reţelele de gaz, apă, canal în toate comunele din jur. Există clar posibilitatea de a dezvolta centre comerciale in jurul Botoşaniului, pentru că vom avea teren, vom avea infrastructură pe care o vom construi prin fondurile aduse de zona metropolitană„, a mai spus Flutur.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *