Patru directori de şcoli au fost schimbaţi din funcţii. Vezi de cine este vorba!

Inspectoratul Scolar Judetean
Inspectoratul Scolar Judetean

Consiliul de administraţie al Inspectoratului Şcolar Judeţean a decis, vineri, înlocuirea a patru directori de şcoli ale căror mandate au expirat pe 6 iunie. De asemenea, în cazul a altor patru directori s-a decis prelungirea contractelor de management.

Potrivit deciziei CA al IŞJ, directorul Liceului de Ştiinţe ale Naturii, Corneliu Furtună, a fost înlocuit în funcţie de Monica Ioniceanu, iar directorul Colegiului GR. Ghica Dorohoi”, Daniela Azoicăi, a fost înlocuită cu Otilia Puiu. De asemenea, directorul de la Grup Şcolar Bucecea, Daniela Irina Ciobanu a fost înlocuită de Carolina Setnic, în urma demisiei. Tot la Grup Şcolar Bucecea a fost eliberat din funcţie directorul adjunct al şcolii Bogdan Surugiuc şi înlocuit cu Cristina Liliana Sandu.

Pentru alţi patru directori s-a decis prelungirea mandatelor. Este vorba de Marilena Mardare, director la Liceul Teoretic „Nicolae Iorga”, de Ioan Huncă- director la Liceul cu Program Sportiv, Mocanu Sergiu-director la Grup Şcolar Ştefăneşti şi Dumitru Tudosă -director la Grup Şcolar „Petru Rareş” Botoşani.

Numirile acestora sunt cu 10 iunie.

6 thoughts on “Patru directori de şcoli au fost schimbaţi din funcţii. Vezi de cine este vorba!

  1. Dar la celelalte scoli cand vine schimbarea directorilor ?
    Corpul de elita portocalie din ISJ cand va fi schimbat?
    Majoritatea inspectorilor si directorilor de scoli sunt cu delegatie , PDL-isti – slujbasi de nadejde care au PDL-izat unitatile scolare.
    Nu ne dezamagiti!
    Vrem eliberarea de sub teroarea portocalie+ verde( mai nou).

  2. Dar dir.adj. de la Ghica- d-na Constantin – mai portocalie decat Azoicai,
    Stoleru – dir.de la sc.7,Vatamanu -dir la Sc.2 – candidati pe listele portocaliilor inverziti la Cons.local Dorohoi, dar dir. Vlaescu – PDL-ist de nadejde din cele mai vechi timpuri, dar Cojocaru -dir de la Sc.5( care nici macar nu este titulara scolii ), dar inv.Romanescu – dir la sc.4 ( care a propus ca numele sau sa devina numele scolii) , etc…, numiti pe posturi numai pt.ca sunt portocalii sau simpatizanti, consilieri ai portocaliilor, cand ii schimbati??? Nu mai vrem cameleoni!

  3. Dupa cum se vede, doamna Hunca l-a numit director de domnul Hunca. E cineva caruia ii pasa de lege in tara asta si vrea sa ne de-a o explicatie? Sau chiar nu conteaza cine are puterea.

  4. Slavă domnului că am scăpat de Azoicăi,în acest fel poate se vor face şi orele.Ea era cea care nu-şi făcea orele şi atunci şi ceilalţi procedau la fel.

  5. Per noi cine ne salveaza de cel mai feroce RECHIN ordinar-turnator le securitate? a fost PSD, a intrat in PDL, acum vrea sa prinde de nas USL ca sa cotizeze si sa raman director.
    Chiar nu va pasa de sufletele de la Sendriceni care nu mai rezista sub dictatura LUNGU-DOHOTARIU?
    ajutoooooooooooooooooooooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr !!!! poate ne auziti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *