Mandate de arestare pentru autorii jafului de la casa de amanet

Casa de amanet fabio- spargere (2)Cei trei tineri implicaţi în jaful de la casa de amanet Fabio din Botoşani au primit mandate de arestare pentru 29 de zile. Judecătoria Botoşani a admis cererea procurorilor de arestare preventivă a lui Andrei Vacariu,  de 24 ani, Ionuţ Adăscăliţei, de 25 ani şi  Dragoş Blanaru, de 26 ani.

Reamintim că, în urma cercetărilor efectuate de poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul IPJ Botoşani, cu sprijinul tehnic şi operativ al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul I.G.P.R. și al Direcţiei Generale de Informaţii şi Protecţie Internă, precum şi în urma percheziţiilor efectuate la locuinţele unor persoane fizice, în municipiul Dorohoi, au fost identificaţi Andrei Vacariu,  de 24 ani, Ionuţ Adăscăliţei, de 25 ani şi  Dragoş Blanaru, de 26 ani, toţi din municipiul Dorohoi, judeţul Botoşani, ca fiind principalii suspecţi de săvârşirea faptei reclamate.

În sarcina suspecţilor s-a reţinut faptul că, în seara de  5 iunie, în jurul orei 23.00, în timp ce Dragoş Blanaru asigura locul faptei din exterior, Andrei Vacariu şi Ionuţ Adăscăliţei, având feţele şi mâinile acoperite, au pătruns în casa de amanet şi, amenințând gestionarul cu un pistol, au sustras aproximativ 440 grame aur în bijuterii, creând în dauna părţii vătămate un prejudiciu estimat la aproximativ 80.000 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *