Prefectul Constantinescu: Am cerut celor care asigură paza secţiilor de votare să aplice legea atunci când vor constata că se consumă băuturi alcoolice în zonă

subprefectul Tocariu si prefectul ConstantinescuPrefectul judeţului Botoşani, Adrian Constantinescu, i-a atenţionat pe cei care asigură paza secţiilor de votare să aplice legea în cazul în care vor vedea că se vând sau se consumă băuturi alcoolice în preajma secţiilor de votare. Acesta a cerut, de asemenea, reprezentanţilor Gărzii Financiare şi Direcţiei de Finanţe să facă verificări, în acest sens, în ziua alegerilor.

Am discutat cu cei care vor asigura paza secţiilor de votare şi, conform prevederilor legale, pe o rază de 500 de metri nu ar trebui să se vândă băuturi alcoolice şi nici să se consume. I-am rugat ca atunci când vor constata că se consumă  sau se vând băuturi alcoolice în zonă să aplice prevederea legală. Totodată, i-am rugat pe colegii de la Garda Financiară şi de la Finanţe să fie pregătiţi să facă şi dânşii verificări„, a precizat prefectul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *